Předělání SDi na TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Předělání SDi na TDi
u Golfa IV. Dělali jste někdo? Jak je to reálný nebo nereálný...
Spodek motoru je stejnej, teoreticky by to šlo, ne? Nebo je lepší koupit rovnou jinej motor TDi? Díky za Vaše postřehy a rady!
Spodek motoru je stejnej, teoreticky by to šlo, ne? Nebo je lepší koupit rovnou jinej motor TDi? Díky za Vaše postřehy a rady!
Miluju ten obrovskej krouťák!
Motor SDI vyhodit a koupit TDI i s prevodovkou a řazením. Pokud oturbis to SDI, tak po 5000km ti umře, propalí se písty, mají slabí dno.skoda píše:A co prevodovka nebude muset taky tdi?
Sem tady nekde cetl ze je SDI slaba.

Ja sa síce vozím na SDI,ale určite by som to neprerábal. Neviem,ako na Golfe,ale na Octe sa do SDI dáva prevodovka 02K a tá je principiálne iná,ako na TDI. Má úplne iný princíp spojky a radenia. Pokial nie si s SDI spokojný,tak to predaj a kúp si celé auto. Neviem,ako by si tú prerábku zlegalizoval. A hlavne cena by bola vyššia pri prestavbe na TDI. Musel by si kúpit hromadu dielov. Motor+prevodovka. Radenie. Intercooler, vzduch.hadice, kabeláž na všetky snímače tlaku . Spojka +príslušenstvo. Výfuková sústava.A hromada iných vecí.
Mám možnost koupit moc pěkný SDi (ještě nevím jestli to vezmu), tak mě jen napadlo, že je škoda, že v tom neni silnější motor - proto ta úvaha. Koncernovou 66-ku jsem měl a byla super!!
To Sdi by zas měl bejt větší držák, ne? Sice se moc nesvezu, ale zase ta spotřeba....
To Sdi by zas měl bejt větší držák, ne? Sice se moc nesvezu, ale zase ta spotřeba....
Miluju ten obrovskej krouťák!
-
- Aktivista
zkus tu tvoji úvahu rozchlastat bude to méně boletS.O.B. píše:Mám možnost koupit moc pěkný SDi (ještě nevím jestli to vezmu), tak mě jen napadlo, že je škoda, že v tom neni silnější motor - proto ta úvaha. Koncernovou 66-ku jsem měl a byla super!!