tak som začal riešiť to moje klepanie motora, dal som skontrolovat a nastavit vstreky, sú O.K. motor klepe dalej, žiadna zmena. Dnes som skontroloval tlaky vo valcoch, pri teplote motora cca 40°C boli tlaky 1v.-31, 2v.-31, 3v.-31, 4v.-30, pri teplote motora 90°C boli tlaky 1v.-29, 2v.-31, 3v.-31, 4v.-30
Čakal som že bude na jednom valci výrázne nižší tlak, v sobotu ide hlava dolu.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
tak dnes som to rozobral, hlava je dolu. na moje prekvapenie je blok ako nový, honovanie ako u nového motora, žiadna ryha, ani jeden škrabanec . zo spodu som to ešte nepozeral ale moj názor je taký, že ak by klepal piest tak by museli byt na stene valca stopy, ale steny valca sú ako nové.
zostáva už asi len dať zrepasovať hlavu a dúfat že to bude o.k. na jednom sacom ventile bolo velmi vela zapečeného oleja a je to vidieť aj na pieste, sú tam také zapečené chrasty oleja. možno budú k.o. nejaké vodítka a podla mna prihnuté prípadne zvlnené ventily. čo si o tom myslíte?
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
jednou jsem řešil neskutečný klepání u Peugeota 306, taky jsem nemohl nic najít, klepal opravdu píst, jelikož na vršku válce byl napečenej karbon, nic extrémního, ale bylo to tak, po rozebrání, vyčištění a složení, vše ok a to byly zvuky jakoby mlátil píst do hlavy, sám jsem tomu nemohl uvěřit