Rozvody 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody 81kw
Omlouvam se ale nerad rozmazavam tema ktere tady uz bylo asi tisickrat ale proste jsem asi slepej nemuzu ho najit vim ze se to tu nekde resilo ale uz proste nevim kde. Potrebuju rozvody a vim ze tady byl nekdo kdo je umel za velice rozumnou cenu a ze byli uz nekolikrat odzkouseny od ostatnich uzivatelu tak se ptam kdo ze je umel sehnat? Chci neco cemu muzu verit. Dik
Skoda octavia 1.9 TDI 81kw AHF , EGR-OFF , KAT-OFF , TM.Seda Metal
Re: Rozvody 81kw
BAZARHard.Head píše:Omlouvam se ale nerad rozmazavam tema ktere tady uz bylo asi tisickrat ale proste jsem asi slepej nemuzu ho najit vim ze se to tu nekde resilo ale uz proste nevim kde. Potrebuju rozvody a vim ze tady byl nekdo kdo je umel za velice rozumnou cenu a ze byli uz nekolikrat odzkouseny od ostatnich uzivatelu tak se ptam kdo ze je umel sehnat? Chci neco cemu muzu verit. Dik

Na takle chytrou odpoved jsem cekal! Vymyslel si ji sam?kevino píše:BAZARHard.Head píše:Omlouvam se ale nerad rozmazavam tema ktere tady uz bylo asi tisickrat ale proste jsem asi slepej nemuzu ho najit vim ze se to tu nekde resilo ale uz proste nevim kde. Potrebuju rozvody a vim ze tady byl nekdo kdo je umel za velice rozumnou cenu a ze byli uz nekolikrat odzkouseny od ostatnich uzivatelu tak se ptam kdo ze je umel sehnat? Chci neco cemu muzu verit. Dik
Skoda octavia 1.9 TDI 81kw AHF , EGR-OFF , KAT-OFF , TM.Seda Metal
anoHard.Head píše:Na takle chytrou odpoved jsem cekal! Vymyslel si ji sam?kevino píše:BAZARHard.Head píše:Omlouvam se ale nerad rozmazavam tema ktere tady uz bylo asi tisickrat ale proste jsem asi slepej nemuzu ho najit vim ze se to tu nekde resilo ale uz proste nevim kde. Potrebuju rozvody a vim ze tady byl nekdo kdo je umel za velice rozumnou cenu a ze byli uz nekolikrat odzkouseny od ostatnich uzivatelu tak se ptam kdo ze je umel sehnat? Chci neco cemu muzu verit. Dik