Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
s dýcháním souhlasím klidně ať je za volant líh nepatří a spíš bych přehodnotil povinné ručení nechápu proč má být buď zaplacený nebo depozit spíš bych to viděl tak že když tě chytnou bez pojistky a je jedno něco uděláš nebo ne tak hned tvrdej trest zabavení vozu sere mě totiž furt stát frontu na depozitu je to hrozná kokotina tenhle systém...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Sezonní pojištěni by pro tebe bylo ideální. RZ máš pořád a je jen na dohodě s pojištovnou kdy chceš jezdit.Ladas píše:s dýcháním souhlasím klidně ať je za volant líh nepatří a spíš bych přehodnotil povinné ručení nechápu proč má být buď zaplacený nebo depozit spíš bych to viděl tak že když tě chytnou bez pojistky a je jedno něco uděláš nebo ne tak hned tvrdej trest zabavení vozu sere mě totiž furt stát frontu na depozitu je to hrozná kokotina tenhle systém...
- Bugs.Bunny
- Aktivista
4eská asi né. Nabízí to jen některé pojištovny a jde to jen na některá auta a motocykly......
http://www.srovnavac.cz/zpravy/povinne- ... nne-ruceni
http://www.srovnavac.cz/zpravy/povinne- ... nne-ruceni
No nevim jestli to foukani pomuze, ale nekdy jsou lidi kteri ridi jako opily a to maximalne pily vodu 
Ale stalo se mi ze do me vrazil opilec a kdybych neutekl autem na chodnik a vrazil mi do dveri, jinak by to bylo "Face to Face", na stesti jely v bocni ulicce tak jsme jely pomalu. chlapik byl opily a hlave byl ozraly ne jen z alkoholu ale i z Rusacku ktera sedela vedle ne.
Poprosil me at pockame do rana (skoro bylo rano) nes se probere jinak by cekal soud a muze (a nemusi) skonci vyhosteni z Emiratu.
Nevim co by dostal za trest ale stalo se mi ze jsem byl u silnicni soudu (ne ne ja jsem nic ne udelal) a ty kteri je chytli opily tak byly zavreni, ale ty je chytnou u nehode neslysel jsem ze by nekoho kontrolovaly.
Ale urcite kdybych v Cesku ridil nevadilo by me kontrolka, spis by to bylo pro me sranda

Ale stalo se mi ze do me vrazil opilec a kdybych neutekl autem na chodnik a vrazil mi do dveri, jinak by to bylo "Face to Face", na stesti jely v bocni ulicce tak jsme jely pomalu. chlapik byl opily a hlave byl ozraly ne jen z alkoholu ale i z Rusacku ktera sedela vedle ne.
Poprosil me at pockame do rana (skoro bylo rano) nes se probere jinak by cekal soud a muze (a nemusi) skonci vyhosteni z Emiratu.
Nevim co by dostal za trest ale stalo se mi ze jsem byl u silnicni soudu (ne ne ja jsem nic ne udelal) a ty kteri je chytli opily tak byly zavreni, ale ty je chytnou u nehode neslysel jsem ze by nekoho kontrolovaly.
Ale urcite kdybych v Cesku ridil nevadilo by me kontrolka, spis by to bylo pro me sranda

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Dnes rikali v TV, ze policajti uz nevi co driv a resi, jak honem zlegalizovat minimalni hladinu alkoholu v krvi. Prej jsou s tima kontrolama problemy, prukaznost, chyba mereni pristroju atp. Takze prej asi zlegalizujou tusim do 0,24 promile, coz je prej jedna 10° orosena po 30min u dospelyho chlapaka 

0,24 promile... přesně tak
Metodika je jasná, dle soudních lékařů je u 0,2 neprůkazné, že tuto hladinu způsobil požitý alkohol... mohou to způsobit v jisté míře léky, hašlerky, mošt, diabetes,... a mnoho dalších faktorů
... a těch 0,04 je výrobcem garantovaná maximální chyba měření
Současný problém je v tom, že i kdyby policisté chtěli těch 0,24 tolerovat (rozkaz velitele, prováděcí směrnice,...) tak nemohou, neboť žádná směrnice nemůže být nadřazena zákonu a tam je striktní nula... a tudíž by policisté porušovali zákon.... jediným řešením je to dýchání vypustit ze silničních kontrol, neboť to zákonem nařízeno není... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

Metodika je jasná, dle soudních lékařů je u 0,2 neprůkazné, že tuto hladinu způsobil požitý alkohol... mohou to způsobit v jisté míře léky, hašlerky, mošt, diabetes,... a mnoho dalších faktorů

Současný problém je v tom, že i kdyby policisté chtěli těch 0,24 tolerovat (rozkaz velitele, prováděcí směrnice,...) tak nemohou, neboť žádná směrnice nemůže být nadřazena zákonu a tam je striktní nula... a tudíž by policisté porušovali zákon.... jediným řešením je to dýchání vypustit ze silničních kontrol, neboť to zákonem nařízeno není... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

GIV Variant TDi ???kW
Nooooo v TV tvrdili ze by na to jako cajti sli myslim pres CNI (cesky normalizacni institut) ze by jako pani docenti stanovili, jaka hodnota je uredne neprukazna a pak by se tim jako cajti ridiliSlavkov píše:0,24 promile... přesně tak![]()

- Bugs.Bunny
- Aktivista
...však jsem psal:Bugs.Bunny píše:A je vše zase tak jak to bylo. Je problém s dodávkami náhubků a policajt dát dejchnout nemusí.
Zase jen nafouknutá mediální bublina.
No, ono si hoši původně mysleli, že to bude dobrý byznys hozený na jednoho dodavatele (řekněmež bez výběrovky) a ta medializace trochu naťukla, kolik náústkú to bude a o kolik peněz se jednáSlavkov píše:... ale to by zase nebyl byznys s náústky atd

GIV Variant TDi ???kW