Seřízení předvstřiku Golf IV 81 kw AHF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seřízení předvstřiku Golf IV 81 kw AHF
Zdravím, mám následující problémek: spaliny z auta smrděly jak ze staré avie, jak tady někdo trefně uvedl, tak jsem tady na fóru hledal a hledal až jsem našel že by to mělo být předvstřikem. Spustil jsem tedy TDI graf a bylo to sice mezi těmi čárami, ale úplně dole a občas to i vyskočilo mimo, hodnoty byly 38 - 40. Tak jsem to podle rad co jsem našel, zvednul, nejdřív o maličko na 45 a pak ještě trochu asi na 60 což je skoro přesně střed, tedy ideální. Chod motoru se subjektivně trochu zkultivoval, ale hlavně ten smrad je téměř neznatelný, prakticky bez smradu. Potud je všechno v pořádku až na to, že když to chci zkontrolovat v TDI grafu, čili najedu na základní nastavení, start 000 a v ten moment ŘJ začne regulovat a hodnoty předvstřiku se změní na 0 a tudíž mimo rozsah. Jakmile vyskočím ze základního nastavení a dám blok hodnot 000, tak se hodnota předvstřiku pohybuje na těch ideálních 60. Co st ím? Zvednul jsem to o moc? Mám to zase trochu vrátit, anebo se s tím dá dělat něco jiného. Díky za rady. Jinak výkon byl asi v pořádku a je i teď, startovalo to celkem normálně, stejně jako teď.
Golf IV TDI, 81 kW, AHF, r.v. 99
- Sběrač informací
- Přispěvovatel
No nedělal, protože jsem to nevědělSběrač informací píše:Z toho co popisuješ se mi zdá že jsi to seřízení nedělal v zákl.nastavení?Musís ohřát motor min. na 80stupňů.V bloku 000 dát základní nastavení a pak seřizovat čerpadlo.

Golf IV TDI, 81 kW, AHF, r.v. 99
a nebo 4 kanál a v druhém poličku je požadavek a ve třetím zkutek. dej tam 2.5 a nic tím nezkazíš. pístek ve čtvrtem poličku by měl být na 2.6
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS