Vilet autama s VW Club UAE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jestli chceš mohu zaříditTDIfun píše:A co chiptuning a upravy TDIcek pripadne benzinu?? Dela to tam nekdo??![]()
ze bych se na nejakou dobru presunul do tepla
![]()
![]()
treba kolega z polska jezdi ladit cca na pul roku do ameriky.![]()

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Vzdy jsem na tom premyslel proc by tu nebyly mechanici Cesy, aspon u servisech, jak jsem sem prijel chtelo se mi koupit Skodovku a branilo mi to ze u Skodovky nebyl zadny Cech. i kdys jsem se pak dozvedel ze byl jen kradkou dobu jeden Cech jako manager. ale stejne jsem na konci koupil Skodovku este k tomu diesel, z duvodu ze jsem se mysel ze se odstehuju do Ceska a vezmu si auto sebou, ale ani jsem se neodstehoval (nenasel jsem prace) a ani auto by mi neregistrovaly v CR, i kdys bych se pral postal auto do Ceska, v tym snehu na Vysocine 4x4 by byla vhodna.váha píše:Jestli chceš mohu zaříditTDIfun píše:A co chiptuning a upravy TDIcek pripadne benzinu?? Dela to tam nekdo??![]()
ze bych se na nejakou dobru presunul do tepla
![]()
![]()
treba kolega z polska jezdi ladit cca na pul roku do ameriky.![]()
v práci mě pořád tahaj do dubaje,bahrajnu nebo abu dhabi,lae zatim se statečně bráním...
Co se tyka chipovani, moc to tu bjezne neni (aspon lide ktere znam a maji japonske auta), ale videl jsem inzerat v novinach pro nijakou firmu ktere dela chiptuning, a taky jeden clen VW Club to taky dela, ale on zastupuju nijakou firmu asi v Anglije, jako by tady nekdo Chipoval od DieselPower. neznam detaily.
Co se tyka TDI, tak prozatim co vim tak asi vic nes 10 Aut neni, ale v Saudske byly hlavne od Skodovky, ale nevim jestli este dovazeji, v Saudske maji natfu za symbolickou cenu ale nevim jak kvalita, tady se rika ze moc cista neni. a situace v Bahrenu nebo Kataru neznam.
Nejsem v uboru, ale co vim ze je v Sharje hodne mechaniku, ale sikovni je vyjimka. nebo reknu tak, toho ktery bych mu dal auto a "starej se" toho neznam, proto bjezni nazor je "kup se nove a mas klid", znal jsem jednoho ale on se uz vratil do Syrje. a jestli nekdo uz je znamy ze to umi, tak uz se snim neda bavit.
Nevim kolik by se u Skoda Servis platilo (nerovnejte ceny tady s Ceska), nebo jake podminky by mechanik mel, to taky nevim.
To Vaha : tak prijed se podivat

Jinak kdo chce leda nijake informace a mohl bych neco zjistit tak klidne pomuzu.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Až mě třeba někdy ukecaj,tak dám vědět,ale budu se bránit moc se mi tam nechce,co by jsme si povidali,jiná kultura jiný lidiváha píše:To Vaha : tak prijed se podivataspon se mi kouknes na moje auto
![]()

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Vis ja nevim jake podminky mas v prace v Cesku, jestli jsi zamestnany nebo mas svoji dilnu, tak Ti povim jak ta situace tady je.váha píše:Až mě třeba někdy ukecaj,tak dám vědět,ale budu se bránit moc se mi tam nechce,co by jsme si povidali,jiná kultura jiný lidiváha píše:To Vaha : tak prijed se podivataspon se mi kouknes na moje auto
![]()
půl roku být někde pryč z domu,zavřenej v místnosti pod klimou a programovat se mi moc nechce
Jsou tu 2 moznosti (jako vsude):
1-delat u nekoho jako mechanik, a to znamena maly plat, mozne veci nez v Cesku, ale tady musis bys pronájem byt a tady jsou dost drahe. ale i tak stejne tady nikdy nemuzes byt cely zivot, pobyt je zavisly na prace. mozna pro zacatecnika takove podminky by mu nevadila, byl by to jen takovy zazitek.
2- myt soukromou prace a to znamena najem dilnu a mistni partner krome rocni poplatky mestu, nebo na free zone a tam se plati taky to same ale jeto narocnejsi, a neznam ze existuji dilny ve free zone. v tym pripade potrebujes cas nes budes znamy aby jsi vydelaval, a zalezi na stesti, ale na konci se do Ceska musis vratit, ale uz by Te doma nikdo neznal (myslim zakazniky).
prakticky jak pozoruji tak v Cesku dostavate za prace vic nes tady krome zastupce znacek, tak tyhle my rikame ze zakaznika kradou.
Co se tyce chiptuning, tak nevim co dostavas za nabidky, ale kdyby to bylo treba 2x za rok po kazde treba na 14 dni nebo na mesic tak by to snad spatne nebylo, ber to jako zaplacena dovolena k mori, hlavne ne v lete to stoji na prd.
No co udelat, uz jsem se tesil ze budu zakaznikem sikovneho mechanika

Kdys jsme u toho, nechce nekdo udelat nijaky program pro dilnu a budete Vy moje zakazniky?

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E