Znáte někdo firmu dieselservis? mají ïnet stránky a tam píšou , že docela vědi co dělají ....
motor 2,5 tdi 114kw "chrochtání"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ok necham si teda seridit předvstřik, to se dělá mechanicky nebo přez vag (na 2,5tdi)?
ještě mě napadá otazka jak to že se prostě ten předvřik rozhodí ? není to předzvěst nějakýho jinýho problému ?
jinak byl jsem s tím v bosh servisu ( s tím chrochtáním za tepla) a tam mi po pulhodinový diagnostice řekli nový čerpadlo od nás repas za 45tis.
na otazku proč dělá čerpadlo bordel jen u ohřátýho motoru řekli jo to víte , no ale dávat rance za čerpadlo a pak zjistit že to tím není....
ještě mě napadá otazka jak to že se prostě ten předvřik rozhodí ? není to předzvěst nějakýho jinýho problému ?
jinak byl jsem s tím v bosh servisu ( s tím chrochtáním za tepla) a tam mi po pulhodinový diagnostice řekli nový čerpadlo od nás repas za 45tis.
na otazku proč dělá čerpadlo bordel jen u ohřátýho motoru řekli jo to víte , no ale dávat rance za čerpadlo a pak zjistit že to tím není....
Předvstřik se dělá mechanicky s vagem,kdo řiká že jen vagem v životě neměl ponetí jak čerpadlo VP 44 vlastně funguje.Rozhodí se to z duvodu povolení napínací kladky nebo vytahání rozvod řemene na čerpadle.Nevim co má tvoje čerpadlo najeto ale pokud je to 200 tis a více nebude to žádnej šlágr už,VPčka držej cca tak do 250 a pak umíraj.curdin píše:ok necham si teda seridit předvstřik, to se dělá mechanicky nebo přez vag (na 2,5tdi)?
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
Ja mam tiez 114kW A6 s tym istym problemom.
Velmi som zvedavy jak toto dopadne.
Dufam ze sa kolega dopracuje k nejakemu vysledku.
Ja som s tym za 2 roky nepohol.
Medzi tym som uz pomenil cerpadlo, vstreky, rozvody, vacky, cidlo teploty motora a snimac na kluke.
Stale ten pazvuk ostal.
Velmi som zvedavy jak toto dopadne.
Dufam ze sa kolega dopracuje k nejakemu vysledku.
Ja som s tym za 2 roky nepohol.
Medzi tym som uz pomenil cerpadlo, vstreky, rozvody, vacky, cidlo teploty motora a snimac na kluke.
Stale ten pazvuk ostal.
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
Ked sa postavis pred auto, tak ten vstrek so snimacom je na lavej hlave
(hlava pred spolujazdcom).
Ide to od stredneho vstrekovaca a vychadza pod ventilovym vekom smerom k saniu (do stredu motora)
Je tam taky gumeny polkruh a v nom je kablik.
Ale pokial mas dobre nastavene cerpadlo(predvstrek), tak to ze je ten snimac nefunkcny, ani nezistis. Motor ide normalne.
(hlava pred spolujazdcom).
Ide to od stredneho vstrekovaca a vychadza pod ventilovym vekom smerom k saniu (do stredu motora)
Je tam taky gumeny polkruh a v nom je kablik.
Ale pokial mas dobre nastavene cerpadlo(predvstrek), tak to ze je ten snimac nefunkcny, ani nezistis. Motor ide normalne.
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
tak už jem taky vymenil kde co (nejěký řídící ventily a čidla kde čeho, hlavní vstřik a furt to chrochta
jen teda to čeradlo ne , ikdyž to mě přijde jako drahej pokus.....
takže jetli chápu správně tak se to může rozhodit při vytahaným rozvodovým řemenu, nebo povolený kladce ?
mám najeto lehce přez 160tis a někde těsně před 120 dělali ve škodovce rozvody, tak doufam , že je dělali opravdu..... už jsem párkrát četl jako že něco dělali jen na papíře....
takže jetli chápu správně tak se to může rozhodit při vytahaným rozvodovým řemenu, nebo povolený kladce ?
mám najeto lehce přez 160tis a někde těsně před 120 dělali ve škodovce rozvody, tak doufam , že je dělali opravdu..... už jsem párkrát četl jako že něco dělali jen na papíře....
SATAS ma s tym urcite podstatne viac skusenosti ako ja.
Skusal som menit aj predvstrek ma byt 2+-2.
Skusal som aj mimo toto rozmedzie. Zvuk sa menil a menila sa aj ochota motora ist do otacok a menila sa aj turbodiera.
Musis si to vyskusat sam. Mne to chrochtalo stale.
Najmenej to chrochtalo pri neskorom predstihu, auto stichlo, chod bol makky ale auto zlenivelo a zvacsila sa turbodiera.
Skusal som menit aj predvstrek ma byt 2+-2.
Skusal som aj mimo toto rozmedzie. Zvuk sa menil a menila sa aj ochota motora ist do otacok a menila sa aj turbodiera.
Musis si to vyskusat sam. Mne to chrochtalo stale.
Najmenej to chrochtalo pri neskorom predstihu, auto stichlo, chod bol makky ale auto zlenivelo a zvacsila sa turbodiera.
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
-
autorobert840
- Přispěvovatel
-
tomáš karbus
- Aktivista