Zamrzlá naft HELP

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nogis
Aktivista
Odpovědi: 0
Příspěvek od nogis »

Jen ze zvědavosti - je problém koupit zimní VIF? :roll:
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

nogis píše:Jen ze zvědavosti - je problém koupit zimní VIF? :roll:
Pokud nevylezeš od klávesnice, tak krapet jo. :D
Passat 4motion AVF
Bulda
Přispěvovatel

Příspěvek od Bulda »

kde kupujete VIF v Prag
Bulda
Přispěvovatel

Příspěvek od Bulda »

to sem nasel na jejich strankach

http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1

Výrobek SUPER DIESEL ADITIV zakoupíte na všech pobočkách firmy AUTOŠTANGL.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

na každé benzince prostě zimní aditivum do nafty, miloš
Bulda
Přispěvovatel

Příspěvek od Bulda »

na vsech benzinkach nemaj VIF a co sme koukal tak sem to nevidel
slovacek.milos
Aktivista

Bulda píše:na vsech benzinkach nemaj VIF a co sme koukal tak sem to nevidel
nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, fachčí to stejně, mililitr na litr ;) miloš
slovacek.milos
Aktivista

nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, wins, fachčí to stejně, mililitr na litr ;)

za komárů se přidával benzín , taky jde trochu lihu do acetonu, fíglů je moooc miloš
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

slovacek.milos píše:
nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, wins, fachčí to stejně, mililitr na litr ;) miloš
kupuju na pumpě,nějakej diesel power adetivum,bílá lechovka a naní zeleno červeně psáno,asi0,6 litru obsah 210.-kč,a teď v těhlech mrazech bez problémů a když byly ty -15 tak nafta byla tekutá jak chcanky,chytá dobře,neškube,nechcípá,tak to neřeším,adetiva na našem trhu by měly mít podle nějakejch norem téměř stejné vlastnosti,cetan sem,cetan tam,neexperimentuju,jen jezdím (rofl)
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Kupuju ho u benzinky na Jarově ,přímo u tý co je v areálu autosalonu a i maj rozumnou cenu,naposled 245,-.
A4 8K5
Rob
Přispěvovatel

Příspěvek od Rob »

miraspetrowski píše:
slovacek.milos píše:
nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, wins, fachčí to stejně, mililitr na litr ;) miloš
kupuju na pumpě,nějakej diesel power adetivum,bílá lechovka a naní zeleno červeně psáno,asi0,6 litru obsah 210.-kč,a teď v těhlech mrazech bez problémů a když byly ty -15 tak nafta byla tekutá jak chcanky,chytá dobře,neškube,nechcípá,tak to neřeším,adetiva na našem trhu by měly mít podle nějakejch norem téměř stejné vlastnosti,cetan sem,cetan tam,neexperimentuju,jen jezdím (rofl)
no, však to asi bude vif:-)
http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

pasa píše:Kupuju ho u benzinky na Jarově ,přímo u tý co je v areálu autosalonu a i maj rozumnou cenu,naposled 245,-.
Koupil sem ho u Štangla za 185,- začátkem prosince a cena to byla nejlepší co sem se koukal po netu nikdo ho za míň neměl
Dushky888
Přispěvovatel

Příspěvek od Dushky888 »

caute chalani! Neda mi nezareagovat na toto tema. Tankujem vacsinou na LukOile, ale ked prisli mrazy pod -20, tak som presiel mozno 100km, auto zrazu prestalo tahat, spadol vykon a rozsvietilo sa ASR. Nepomohlo ani jeho vypnutie. Presiel som 50 metrov a znovu sa rozsvietilo. Maximalne otacky 2000 a domov este 100km, sobota a desat hodin v noci. Tak som nezne hladil pedal a po 2 hodinach som bol doma. Na VAGu ziadnu chybu na ASR neukazalo, len chybu v oneskoreni vstreku 1.valca. Tepla garaz, novy filter a nafta z OMV to vyriesila. Teraz ziadny problem.
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

beru u Luk Oilu od doby co mi to od něj jede líp než od Shellu dávám pro jisotu i VIF a sem bez problemu
honzhanz
Sběrač informací

Příspěvek od honzhanz »

já beru stejně jako otec do dalších dvou aut z benziny, leju aditiva no a dneska jsem ujel cca 20km, po rychlostce to napred zpomalilo, zacalo cukat a po chvili dalsiho zpomalovani chciplo, kdyz se to chvili necha, jde to natocit a zase to jede, ale zase par km a asi dle stylu jizdy a takhle porad dokola. Jak casto se ma menit palivovej filtr? ja ho menil pred 8tkm a rikal jsem si ze s olejem to musi stacit? co by to mohlo byt? jen ten filtr nebo i neco jinyho? A to aditivum jsem tam na 100%mel a asi i vic, protoze jsem ho tam dal ja a pak mi druhej den otec rikal ze ma mrznout a jelikoz nemam nadrz zamykatelnou tak kdyz daval do svyho tak mi tam taky dal na 3vicka - tj na 30l nafty (takze pri 60L nafty jsem tam mel dany ty aditiva jakoby na 90L nafty - jestli to s tim muze mit souvislost)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“