Zamrzlá naft HELP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to sem nasel na jejich strankach
http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1
Výrobek SUPER DIESEL ADITIV zakoupíte na všech pobočkách firmy AUTOŠTANGL.
Výrobek SUPER DIESEL ADITIV zakoupíte na všech pobočkách firmy AUTOŠTANGL.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
kupuju na pumpě,nějakej diesel power adetivum,bílá lechovka a naní zeleno červeně psáno,asi0,6 litru obsah 210.-kč,a teď v těhlech mrazech bez problémů a když byly ty -15 tak nafta byla tekutá jak chcanky,chytá dobře,neškube,nechcípá,tak to neřeším,adetiva na našem trhu by měly mít podle nějakejch norem téměř stejné vlastnosti,cetan sem,cetan tam,neexperimentuju,jen jezdímslovacek.milos píše:nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, wins, fachčí to stejně, mililitr na litrBulda píše:na vsech benzinkach nemaj VIF a co sme koukal tak sem to nevidelmiloš

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
no, však to asi bude vif:-)miraspetrowski píše:kupuju na pumpě,nějakej diesel power adetivum,bílá lechovka a naní zeleno červeně psáno,asi0,6 litru obsah 210.-kč,a teď v těhlech mrazech bez problémů a když byly ty -15 tak nafta byla tekutá jak chcanky,chytá dobře,neškube,nechcípá,tak to neřeším,adetiva na našem trhu by měly mít podle nějakejch norem téměř stejné vlastnosti,cetan sem,cetan tam,neexperimentuju,jen jezdímslovacek.milos píše:nemusí to být jen vif se ptej zimní aditivum do nafty je castrol, kernite, wins, fachčí to stejně, mililitr na litrBulda píše:na vsech benzinkach nemaj VIF a co sme koukal tak sem to nevidelmiloš
caute chalani! Neda mi nezareagovat na toto tema. Tankujem vacsinou na LukOile, ale ked prisli mrazy pod -20, tak som presiel mozno 100km, auto zrazu prestalo tahat, spadol vykon a rozsvietilo sa ASR. Nepomohlo ani jeho vypnutie. Presiel som 50 metrov a znovu sa rozsvietilo. Maximalne otacky 2000 a domov este 100km, sobota a desat hodin v noci. Tak som nezne hladil pedal a po 2 hodinach som bol doma. Na VAGu ziadnu chybu na ASR neukazalo, len chybu v oneskoreni vstreku 1.valca. Tepla garaz, novy filter a nafta z OMV to vyriesila. Teraz ziadny problem.
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
já beru stejně jako otec do dalších dvou aut z benziny, leju aditiva no a dneska jsem ujel cca 20km, po rychlostce to napred zpomalilo, zacalo cukat a po chvili dalsiho zpomalovani chciplo, kdyz se to chvili necha, jde to natocit a zase to jede, ale zase par km a asi dle stylu jizdy a takhle porad dokola. Jak casto se ma menit palivovej filtr? ja ho menil pred 8tkm a rikal jsem si ze s olejem to musi stacit? co by to mohlo byt? jen ten filtr nebo i neco jinyho? A to aditivum jsem tam na 100%mel a asi i vic, protoze jsem ho tam dal ja a pak mi druhej den otec rikal ze ma mrznout a jelikoz nemam nadrz zamykatelnou tak kdyz daval do svyho tak mi tam taky dal na 3vicka - tj na 30l nafty (takze pri 60L nafty jsem tam mel dany ty aditiva jakoby na 90L nafty - jestli to s tim muze mit souvislost)