A to vám to s těma bublinama jede??? Neslyšíte tvrdší zvuk motoru nebo hlubší zvuky?? Chudák čerpadlo Sem tam bublinky o průměru 0,2-3mm beru ale 2cm?? Dyk vám diagnostika musí ukazovat počátek vstřiku reg. odchylku...řídí si to jak o život když se zrovna nelapne vzduchu...je to hafec věcí co to může být....př..bordel v sacím koši,zpětné ventily v sacím koši,špatná hadice,filtr,ventil pal.filtru a v poslední řadě čerpadlo (přidřenej pístik) nestíhá tolik tahat z nádrže a hlavně při velké rychlosti se vám nestačí plnit filtr...je třeba to všechno prolést
Ahoj chlapi! Dodnes som mal ten istý problém s tými bublinkami a skúšal som všetko. Dnes som vymenil naftový filter a bublinky sa stratili. Zrejme tesniaca gumička časom stvrdne a už tak netesní. Teraz paráda. Toľko môj poznatok a náhodné odstránenie problému.
Zistil som že mi tie bublinky behajú keď je motor zohriaty, keď je studený ani ich nevidno. Čo mám vymeniť prve, hadice ci termoventil, gumičky na termoventile su nove podotýkam.
Tak som znova vymenil gumičky na termoventile, skontroloval som pomocou hadice priehladnej či nepadá nafta, nepadá. Vzmenil som pružné spony na hadiciach na fitry sroubovacie. Bublinky chodia furt . Môže byť niečo aj tomu fucking T ventilu. Stoji asi 30 euro tak by som ho nerad menil len tak pre srandu. Poradte co mám robit, šlak ma ide trafiť.
Na pal.filtru jsou takové pružící sponky není nějaka vymačkaná a přisává to vzdoušek, ještě bych zkontroval hadice na pal.filtru, jestli není nějaká zpuchřelá a ty sponky bych asi vyměnil..
Tak uz je to vyriesene, aspon dufam, v zufalstve som bol v autorizovanom servise v BB, boli velmi ochotni, len tam vraj maju tie bublinky tiez. Nahovorili ma na origo filter, btw je to UFI, a je po bublinkach na volnobehu. Skusal som tomu aj poriadne pridat a vtedy par bubliniek prebehlo. ale po vypnuti ziadna bublinka.
vladoc píše:Tak uz je to vyriesene, aspon dufam, v zufalstve som bol v autorizovanom servise v BB, boli velmi ochotni, len tam vraj maju tie bublinky tiez. Nahovorili ma na origo filter, btw je to UFI, a je po bublinkach na volnobehu. Skusal som tomu aj poriadne pridat a vtedy par bubliniek prebehlo. ale po vypnuti ziadna bublinka.
To je sranda, ja som dal bosch a nic nebolo OK, teraz po vymene za original ja to OK. Btw rozdiel v cene bol 4 euro, za tu pakaren co bola okolo toho by som kludne dal aj 20 euro, aby som ju nemusel absolvovat. Mozno som natrafil na nejaky horsi kusok od sudruha Boscha z NDR.