bublinky v nafte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

markpol
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od markpol »

Ja mam 13 rocneho passata , a bubliny mi behaju stale , motor ide o.k. naco do toho sprtat ked to ide v pohodke ....
PavlikLN
Sběrač informací

Příspěvek od PavlikLN »

A to vám to s těma bublinama jede??? Neslyšíte tvrdší zvuk motoru nebo hlubší zvuky?? Chudák čerpadlo (LOL) Sem tam bublinky o průměru 0,2-3mm beru ale 2cm?? Dyk vám diagnostika musí ukazovat počátek vstřiku reg. odchylku...řídí si to jak o život když se zrovna nelapne vzduchu...je to hafec věcí co to může být....př..bordel v sacím koši,zpětné ventily v sacím koši,špatná hadice,filtr,ventil pal.filtru a v poslední řadě čerpadlo (přidřenej pístik) nestíhá tolik tahat z nádrže a hlavně při velké rychlosti se vám nestačí plnit filtr...je třeba to všechno prolést
Pajko
Nováček

bublinky

Příspěvek od Pajko »

Ahoj chlapi! Dodnes som mal ten istý problém s tými bublinkami a skúšal som všetko. Dnes som vymenil naftový filter a bublinky sa stratili. Zrejme tesniaca gumička časom stvrdne a už tak netesní. Teraz paráda. Toľko môj poznatok a náhodné odstránenie problému.
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Zistil som že mi tie bublinky behajú keď je motor zohriaty, keď je studený ani ich nevidno. Čo mám vymeniť prve, hadice ci termoventil, gumičky na termoventile su nove podotýkam.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
JohnnyBOSS
Aktivista

Příspěvek od JohnnyBOSS »

já jsem vyměnil palivovej fitr, odvzdušnil to a bubinky taky zmizely. maximalně sem tam nějaka malinkata (LOL) ale jede to pořád stejně jako s bublinama:-D
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Tak som znova vymenil gumičky na termoventile, skontroloval som pomocou hadice priehladnej či nepadá nafta, nepadá. Vzmenil som pružné spony na hadiciach na fitry sroubovacie. Bublinky chodia furt . Môže byť niečo aj tomu fucking T ventilu. Stoji asi 30 euro tak by som ho nerad menil len tak pre srandu. Poradte co mám robit, šlak ma ide trafiť. :? (wallbash)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Tak uz som vymenil aj ten termoventil, bublinky stale idu, co robit dalej, servis Skoda? Má niekto ešte nejaký tip. ďakujem :?
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Na pal.filtru jsou takové pružící sponky není nějaka vymačkaná a přisává to vzdoušek, ještě bych zkontroval hadice na pal.filtru, jestli není nějaká zpuchřelá a ty sponky bych asi vyměnil..
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Tak uz je to vyriesene, aspon dufam, v zufalstve som bol v autorizovanom servise v BB, boli velmi ochotni, len tam vraj maju tie bublinky tiez. Nahovorili ma na origo filter, btw je to UFI, a je po bublinkach na volnobehu. Skusal som tomu aj poriadne pridat a vtedy par bubliniek prebehlo. ale po vypnuti ziadna bublinka. :) (rofl)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
PavlikLN
Sběrač informací

Příspěvek od PavlikLN »

vladoc píše:Tak uz je to vyriesene, aspon dufam, v zufalstve som bol v autorizovanom servise v BB, boli velmi ochotni, len tam vraj maju tie bublinky tiez. Nahovorili ma na origo filter, btw je to UFI, a je po bublinkach na volnobehu. Skusal som tomu aj poriadne pridat a vtedy par bubliniek prebehlo. ale po vypnuti ziadna bublinka. :) (rofl)
Zdarek...Tak jak už máš konečně po bublifuku??
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Dalo by sa povedat, ze po bublifucku. :)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
PavlikLN
Sběrač informací

Příspěvek od PavlikLN »

vladoc píše:Dalo by sa povedat, ze po bublifucku. :)
Takže origoš ju?? a co to je za značku toho filtru..
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Ako som uz napisal je to UFI.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Toto jsem řešil a bylo to filtrem, dal jsem bosch - vše OK.
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

To je sranda, ja som dal bosch a nic nebolo OK, teraz po vymene za original ja to OK. Btw rozdiel v cene bol 4 euro, za tu pakaren co bola okolo toho by som kludne dal aj 20 euro, aby som ju nemusel absolvovat. Mozno som natrafil na nejaky horsi kusok od sudruha Boscha z NDR. (noteeth)
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“