FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
resim problem s tim ze nemuzu sehnat nikoho na vareni hliniku
Jde mi o udelani "housenky" na kraji trubky aby mi neulitla hadice az to bude pod tlakem.....mluvilo se tady o ohnuti konce trubky...neajky rady jak na to? ja uz faakt chci jezdit...3 tejden bez auta me ubíjí

Seat ToledoII ASV, Camouflage look, -70 cely dole, 18", vykonove seriovy louda
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
- marena tdi
- Aktivista
u tech hlinikovych trubek bych se trosku bal jestli by po pouziti kvalitnich spon nezacal bortit material.chce to zkusit.Smoke píše:pokud máš pevné spony a odmastíš to, nebude problém. nebo přidej lepidlo když nevěříš
mě ještě hadice nevystřelila a konce mám rovné. nerez
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
ted jsem mluvil s daslim clovekem co svaruje a taky se toho boji..ze prej je to tenkostěný a ze se to prej zbortí....
Mam to z hliniku a mam spony siroky..mel jsem je dotahly na max a pohoda..nic se nebortilo...(dodavam foto)

Mam to z hliniku a mam spony siroky..mel jsem je dotahly na max a pohoda..nic se nebortilo...(dodavam foto)
hele koukám že ty spony jsou celkem už skoro na doraz, počkej až se ohřejou hadice, t ještě půjdou pořádný kus dotáhnout, snad ti to ty spony ještě umožní, ale snad ano, jestli ne tak by ti mohlo stačit pod ně přidat proužek plechu, a co se týče toho zakonočení, tak buď tu trubku na 4 místech drobek vyhni ven, nebo, tu část co potřebuješ sundej z auta a nech si to zkrátit o tu část kterou jsi už odstranil(ta s tím osazením a nech si ji tam navařit) samozřejmě by chtělo udělat svár tak aby nebyl pod hadicí, ale až za, ale myslím si, že když tu trubku jenom vyhneš ven, což u hliníku půjde dobře, že to bde stačit, pak to nechat celý sstem ohřár, přetáhnout spony a příravkem nafouknut a na budíku uvidíš jestli ti to někde utíká, nebo to možná i uslišís, když to nafoukneš tak na 3. Já to třeba když jsem to vč´šechno vychytal nafouknul na 4,2 a drželo to, ručička na manometru se ani nehla
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
jinak ještě, praxe je taková že do 1,5 to neutíká a pak se vzrústajícím tlakem to čím dál víc utíká
jo a neříkej že u vás není nikdo by nevařil hliník, třeba nějak zámečníci, vžyť to je kousek sváru, se podívej na internet poblíž litoměřic jich je mraky, sám jsem se koukal
a co se týče toho snímače, tak se podívej na FAQ, myslím že tam sjou obrázky, udělá se příruba na čidlo a navaří se to na trubku, stejně jako máš originál, akorát že v plastu
jo a neříkej že u vás není nikdo by nevařil hliník, třeba nějak zámečníci, vžyť to je kousek sváru, se podívej na internet poblíž litoměřic jich je mraky, sám jsem se koukal
a co se týče toho snímače, tak se podívej na FAQ, myslím že tam sjou obrázky, udělá se příruba na čidlo a navaří se to na trubku, stejně jako máš originál, akorát že v plastu
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
priruba vyresena..zitra ji mam doma...ted dalsi problem...mam prirubu na sani(objednal sjem si 96kW sani) a to priruba je zelezna
(kupodivu
) no..ale ja mam trubky na sani hliníkový
takze to navarit nejde...no...takze dalsi shaneni nejakyho zbytku 60mm trubky..se z toho fakt uz....