kvalitní vercajk..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kvalitní vercajk..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ta helma se naskenuje, údaje se zpracují v některém CAM software a následně se vygenerují data pro daný typ stroje (postprocesing). Dobrá ukázka 5-osého obrábění, kopírovací frézy upnuty tepelně, to tuhý a vyvážený upnutí umožňuje vysoký otáčky, nedrnčí to a povrch je hladkej. Obrábí se tak hlavně formy, obecně tvarové díly, které vznikají z plného materiálu. Formy ale nejsou z duralu, toto je divácky vděčnější.Martin.R píše:To by mě zajímalo kterej šílenec to programoval![]()
![]()
![]()

Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
jini píše:Ta helma se naskenuje, údaje se zpracují v některém CAM software a následně se vygenerují data pro daný typ stroje (postprocesing). Dobrá ukázka 5-osého obrábění, kopírovací frézy upnuty tepelně, to tuhý a vyvážený upnutí umožňuje vysoký otáčky, nedrnčí to a povrch je hladkej. Obrábí se tak hlavně formy, obecně tvarové díly, které vznikají z plného materiálu. Formy ale nejsou z duralu, toto je divácky vděčnější.Martin.R píše:To by mě zajímalo kterej šílenec to programoval![]()
![]()
![]()