Audi 80 TDi-nejde diagnostikovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To musí být něco takého. Je to ale úplně jiná cenová relace.Obi píše:tak jaky kabel a jaky vacco mám koupit?

je tam i napsáno."spolehlivě pracuje i s problematickými řídícími jednotkami v některých autech (např. Audi TDI motory 1991-1994, a Audi 2.6L 1993-1994 s jednotkami HELLA)."
Tak chlapci a vec je vyriešená. Ono nepripojenie k Audinám nejde o to či je vag 304, stará 208, 704 alebo 805. Je to káblom. Použil som Hex-can cez usb s 8 verziami vagu ale pripojenie k motoru bolo úspešné u každej.
Takže jediné riešenie vidím v kúpe HEX-Can. Skúšať sa pripojiť cez KKL je zbytočná strata času.
Inak medzi rečou nechce teraz niekto kúpiť KKL kábel. Jeden mám akosi na zvyš

Takže jediné riešenie vidím v kúpe HEX-Can. Skúšať sa pripojiť cez KKL je zbytočná strata času.
Inak medzi rečou nechce teraz niekto kúpiť KKL kábel. Jeden mám akosi na zvyš

pocuj to mas ten hex can kabel origos alebo klon?Aster píše:Tak chlapci a vec je vyriešená. Ono nepripojenie k Audinám nejde o to či je vag 304, stará 208, 704 alebo 805. Je to káblom. Použil som Hex-can cez usb s 8 verziami vagu ale pripojenie k motoru bolo úspešné u každej.
Inak medzi rečou nechce teraz niekto kúpiť KKL kábel. Jeden mám akosi na zvyš![]()
![]()
ja som to skusal s Hex can kablom co je klon a funguje s verziou 704.1
za kolko si to dokazal kupit?
Hex-can som si požičal od kamaráta, aby som nevyhadzoval peniaze do vzduchu, keby som sa náhodou nepripojil. Bol to klon na 100%, pretože keď som mu ho vrátil už nešiel. Ale aj keď bol poškodený k Audine sa pripojil, síce už nie cez 805, pretože tá ho už nechcela zobrať, ale cez 504 a nižšie. Inak ten váš pán Svoboda to má dobre vymyslené. Že sa dá takto odfajčiť kábel by ma ani nenapadlo. Klobúk dole. Ale trocha som sa pohral a idem to vyskúšať, hádam sa mi ho podarilo spraviť, 805 ho už berie, takže idem k autu.
A k tej otázke koľko stojí: kamoš zaň dal 5800 slovenských, čo sa mi dá dosť veľa za klon, ale kdesi som ho videl za 4000 českých. Či bude ale funkčný to neviem, Veď viete: "za málo peňazí, málo muziky"

A k tej otázke koľko stojí: kamoš zaň dal 5800 slovenských, čo sa mi dá dosť veľa za klon, ale kdesi som ho videl za 4000 českých. Či bude ale funkčný to neviem, Veď viete: "za málo peňazí, málo muziky"

To mi vravel kamos ze ked das iny soft ku klonu tak ho odfajcisAster píše:Hex-can som si požičal od kamaráta, aby som nevyhadzoval peniaze do vzduchu, keby som sa náhodou nepripojil. Bol to klon na 100%, pretože keď som mu ho vrátil už nešiel. Ale aj keď bol poškodený k Audine sa pripojil, síce už nie cez 805, pretože tá ho už nechcela zobrať, ale cez 504 a nižšie. Inak ten váš pán Svoboda to má dobre vymyslené. Že sa dá takto odfajčiť kábel by ma ani nenapadlo. Klobúk dole. Ale trocha som sa pohral a idem to vyskúšať, hádam sa mi ho podarilo spraviť, 805 ho už berie, takže idem k autu.
A k tej otázke koľko stojí: kamoš zaň dal 5800 slovenských, čo sa mi dá dosť veľa za klon, ale kdesi som ho videl za 4000 českých. Či bude ale funkčný to neviem, Veď viete: "za málo peňazí, málo muziky"![]()
preto to ide klon len s 704.1
podarilo sa ti ho nejak prerobit aby siel s novsou verziu_?
Tak či ho odfajčíš ked dáš iný soft to určite neviem, ale ja som to skúšal keď už bol odfajčený. Ak máš klon a stiahneš si z netu software 805 tak ti garantujem, že ten klon šiel s 805 naposledy a to nemusíš spúšťať ani
up-date. Ale ked som ho už odfajčil tak som to skúsil aj s inými verziami a šiel. Ale dá sa to spraviť aby zase šiel. 805 mi ho už berie.
up-date. Ale ked som ho už odfajčil tak som to skúsil aj s inými verziami a šiel. Ale dá sa to spraviť aby zase šiel. 805 mi ho už berie.