Audi 80 TDi-nejde diagnostikovat

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MAX
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MAX »

Obi, ta kombinace fungovat nebude.
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

tak jaky kabel a jaky vac :) co mám koupit?
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

Obi píše:tak jaky kabel a jaky vac :) co mám koupit?
To musí být něco takého. Je to ale úplně jiná cenová relace. :) http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can
je tam i napsáno."spolehlivě pracuje i s problematickými řídícími jednotkami v některých autech (např. Audi TDI motory 1991-1994, a Audi 2.6L 1993-1994 s jednotkami HELLA)."
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Hm,neni lepší vyměnit jednotku za litr a mít navždy pokoj?Dát tam třeba passat b4 1z a tuhle tu nafoukanou,co s nikým nemluví,zahodit?
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Dát tam ještě obd2 jak má ten passat a napíchnou ti to i v JZD.
Havran
Přispěvovatel

Příspěvek od Havran »

Obi píše:Hm,neni lepší vyměnit jednotku za litr a mít navždy pokoj?Dát tam třeba passat b4 1z a tuhle tu nafoukanou,co s nikým nemluví,zahodit?
Nad tím jsem taky uvažoval ale nevim nevim
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Už jsem ji tady měl,konektor pasoval ale měla imobilizér,vrátil jsem ji.Trochu přitlačím na pilu. :D
Aster
Nováček

Příspěvek od Aster »

Tak chlapci a vec je vyriešená. Ono nepripojenie k Audinám nejde o to či je vag 304, stará 208, 704 alebo 805. Je to káblom. Použil som Hex-can cez usb s 8 verziami vagu ale pripojenie k motoru bolo úspešné u každej.
Takže jediné riešenie vidím v kúpe HEX-Can. Skúšať sa pripojiť cez KKL je zbytočná strata času.
Inak medzi rečou nechce teraz niekto kúpiť KKL kábel. Jeden mám akosi na zvyš :D :D :D
tomasx
Přispěvovatel

Příspěvek od tomasx »

Aster píše:Tak chlapci a vec je vyriešená. Ono nepripojenie k Audinám nejde o to či je vag 304, stará 208, 704 alebo 805. Je to káblom. Použil som Hex-can cez usb s 8 verziami vagu ale pripojenie k motoru bolo úspešné u každej.
Takže jediné riešenie vidím v kúpe HEX-Can. Skúšať sa pripojiť cez KKL je zbytočná strata času.
Inak medzi rečou nechce teraz niekto kúpiť KKL kábel. Jeden mám akosi na zvyš :D :D :D
pocuj to mas ten hex can kabel origos alebo klon?
ja som to skusal s Hex can kablom co je klon a funguje s verziou 704.1
za kolko si to dokazal kupit?
Mortimer
Přispěvovatel

Kabel

Příspěvek od Mortimer »

Já se normální čtečkou ani origo Škoda diagnostikou(1551) taky nespojil,ale klon VAGu 704.1 fungoval bez problémů s půjčenou redukcí na 2 zásuvky.
Aster
Nováček

Příspěvek od Aster »

Hex-can som si požičal od kamaráta, aby som nevyhadzoval peniaze do vzduchu, keby som sa náhodou nepripojil. Bol to klon na 100%, pretože keď som mu ho vrátil už nešiel. Ale aj keď bol poškodený k Audine sa pripojil, síce už nie cez 805, pretože tá ho už nechcela zobrať, ale cez 504 a nižšie. Inak ten váš pán Svoboda to má dobre vymyslené. Že sa dá takto odfajčiť kábel by ma ani nenapadlo. Klobúk dole. Ale trocha som sa pohral a idem to vyskúšať, hádam sa mi ho podarilo spraviť, 805 ho už berie, takže idem k autu.
A k tej otázke koľko stojí: kamoš zaň dal 5800 slovenských, čo sa mi dá dosť veľa za klon, ale kdesi som ho videl za 4000 českých. Či bude ale funkčný to neviem, Veď viete: "za málo peňazí, málo muziky" :-D :-D
tomasx
Přispěvovatel

Příspěvek od tomasx »

Aster píše:Hex-can som si požičal od kamaráta, aby som nevyhadzoval peniaze do vzduchu, keby som sa náhodou nepripojil. Bol to klon na 100%, pretože keď som mu ho vrátil už nešiel. Ale aj keď bol poškodený k Audine sa pripojil, síce už nie cez 805, pretože tá ho už nechcela zobrať, ale cez 504 a nižšie. Inak ten váš pán Svoboda to má dobre vymyslené. Že sa dá takto odfajčiť kábel by ma ani nenapadlo. Klobúk dole. Ale trocha som sa pohral a idem to vyskúšať, hádam sa mi ho podarilo spraviť, 805 ho už berie, takže idem k autu.
A k tej otázke koľko stojí: kamoš zaň dal 5800 slovenských, čo sa mi dá dosť veľa za klon, ale kdesi som ho videl za 4000 českých. Či bude ale funkčný to neviem, Veď viete: "za málo peňazí, málo muziky" :-D :-D
To mi vravel kamos ze ked das iny soft ku klonu tak ho odfajcis
preto to ide klon len s 704.1
podarilo sa ti ho nejak prerobit aby siel s novsou verziu_?
Aster
Nováček

Příspěvek od Aster »

Tak či ho odfajčíš ked dáš iný soft to určite neviem, ale ja som to skúšal keď už bol odfajčený. Ak máš klon a stiahneš si z netu software 805 tak ti garantujem, že ten klon šiel s 805 naposledy a to nemusíš spúšťať ani
up-date. Ale ked som ho už odfajčil tak som to skúsil aj s inými verziami a šiel. Ale dá sa to spraviť aby zase šiel. 805 mi ho už berie.
Aster
Nováček

Příspěvek od Aster »

Ozaj a zabudol som s novšou verziou ten "funkčný" klon odfajšíš na 100% (wallbash). V inštalácii nového softu je ten tvoj hardvérový klúč z kábla označený ako klon, takže ani to neskúšaj.
honzhanz
Sběrač informací

Příspěvek od honzhanz »

a zkoušel jste tam někdo vrazit jinou tu ŘJ? Já že mám taky tu co je výše uvedená a taky nechodí s obyč kabelem.. kdyby někdo měl jinou jednotku a chodilo mu to napište to sem... a poprosím i na mail co mam v profilu. díky
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“