Renault Trafic 2Dci OPRAVENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Petr Kašpar
- Přispěvovatel
Renault Trafic 2Dci OPRAVENO
Během 14 dnů porucha ABS,žhav.svíčky a dnes -na dálnici při předjíždění kamionů v levém pruhu zazvonil telefon(připojený přes bluetooth k handsfree Parrot) přijal jsem hovor,u auta padl tachometr na nulu a odstavil se motor.Protože jsem v té chvíly měl plné ruce práce neměl jsem čas sledovat kontrolky,ale mám zato že nic nesvítilo-otáčkoměr fungoval. Ukončil jsem hovor a auto zase normálně jelo,pro jistotu jsem vypl telefon aš doma jsem to zkoušel a fše funguje jak má. Toto je můj první francouz (to jsem těch aut uš měl) jakmile skončí leasing jde z domu a už nikdy-žabožrouti. K mé smůle 3měsíce po záruce. 
Naposledy upravil(a) Petr Kašpar dne 14 úno 2010, 20:54, celkem upraveno 3 x.
Re: Renault Trafic 2Dci NEBEZPEČNÉ auto!!!!
Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
-
Petr Kašpar
- Přispěvovatel
JJ to už dnes vim taky,akorát se bojím že auta si jsou tak podobná že tam budou stejné problémy.vladosr píše:Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
Naposledy upravil(a) Petr Kašpar dne 10 bře 2010, 20:22, celkem upraveno 1 x.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vdyt je to stejny auto to by si asi nepomohlvladosr píše:Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
Drag Power
Viem ...vsetky tri su rovnake okrem loga vyrobcu , cize maska volant a par drobnosti .Ale kto ho vlastne navrhol a kde sa vyraba , pripadne , kto vie ako to je . Pouzival som opel celkovo sa mi pacilo je tam sice vadsie vlnenie karoserii ako na vw dodavke co mali do teraz a kus mi vadi hluk vzduchu nad hlavou , na svoju vahu to ide v pohode dobre , kus mohli posunut obmedzovac , alebo inak navolit prevodovku kus mi to robilo problem pri predbiehani , ked vysadil a bolo treba preradit .Zatial ziadne podobne problemy .
-
Petr Kašpar
- Přispěvovatel
Ak by bol problem s abs tak by mala svietit kontrolka ... ak nesvieti tak asi vela nenacitaju ...francuzske auta zbytocne nerozsvetcuju zlte kontrolky ako nemecke ..... sudim podla svojho a svojich skusenosti z diag. Neviem nepoznam renault po tejto stranke , mal som v oprave audi , kde bol vadny snimac abs laveho predneho kolesa , kontrolka svietila a rychlomer nesiel a vykon motoru o nicom /lenivy lenivec / lebo bolo vadne abs cize rj obmedzovala adekvatne vykon .Po vymene vsetko ako ma byt .Pripadne pomerat snimace abs je na podvozku cca za vodicovim sedadlom .
-
Petr Kašpar
- Přispěvovatel
-
Petr Kašpar
- Přispěvovatel
Po odpojení sdělovacího kabelu rádia ve svorkovnici za palubovkou je telefonování bez problémů.Podle schematu kabel vede do zásuvky rádia kde
není zapojen-zřejmě je někde prodřený
Startování po očištění koncovek žhav.svíček se také zlepšilo.Pokud se nepo..re něco dalšího auto je v poho
Takže díky všem za snahu pomoct. 
není zapojen-zřejmě je někde prodřený