Renault Trafic 2Dci OPRAVENO

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Petr Kašpar
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault Trafic 2Dci OPRAVENO

Příspěvek od Petr Kašpar »

Během 14 dnů porucha ABS,žhav.svíčky a dnes -na dálnici při předjíždění kamionů v levém pruhu zazvonil telefon(připojený přes bluetooth k handsfree Parrot) přijal jsem hovor,u auta padl tachometr na nulu a odstavil se motor.Protože jsem v té chvíly měl plné ruce práce neměl jsem čas sledovat kontrolky,ale mám zato že nic nesvítilo-otáčkoměr fungoval. Ukončil jsem hovor a auto zase normálně jelo,pro jistotu jsem vypl telefon aš doma jsem to zkoušel a fše funguje jak má. Toto je můj první francouz (to jsem těch aut uš měl) jakmile skončí leasing jde z domu a už nikdy-žabožrouti. K mé smůle 3měsíce po záruce. :x
Naposledy upravil(a) Petr Kašpar dne 14 úno 2010, 20:54, celkem upraveno 3 x.
vladosr
Přispěvovatel

Re: Renault Trafic 2Dci NEBEZPEČNÉ auto!!!!

Příspěvek od vladosr »

Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Petr Kašpar
Přispěvovatel

vladosr píše:Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
JJ to už dnes vim taky,akorát se bojím že auta si jsou tak podobná že tam budou stejné problémy.
Naposledy upravil(a) Petr Kašpar dne 10 bře 2010, 20:22, celkem upraveno 1 x.
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

přesně tak, dneska už nic není kvalitního, kvalitní auto už zkončily
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

vladosr píše:Tak si si mal kupit nemca Opel Vivaro , alebo japan Nissan Primaster .
vdyt je to stejny auto to by si asi nepomohl :P
Drag Power
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

Viem ...vsetky tri su rovnake okrem loga vyrobcu , cize maska volant a par drobnosti .Ale kto ho vlastne navrhol a kde sa vyraba , pripadne , kto vie ako to je . Pouzival som opel celkovo sa mi pacilo je tam sice vadsie vlnenie karoserii ako na vw dodavke co mali do teraz a kus mi vadi hluk vzduchu nad hlavou , na svoju vahu to ide v pohode dobre , kus mohli posunut obmedzovac , alebo inak navolit prevodovku kus mi to robilo problem pri predbiehani , ked vysadil a bolo treba preradit .Zatial ziadne podobne problemy .
Petr Kašpar
Přispěvovatel

Nemáte někdo v okolí Brna diagnostiku na Renaulty? Ten výpadek motoru podle mne se mohl uložit,mám tip na ABS-podle toho žé přestal jít tachometr? Zas co má ABS společného s motorem to opravdu nevím. Ve značk.servise určitě řeknou že je vše v pořádku,budu celý den bez auta a ještě zaplatím balík. :(
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

Ak by bol problem s abs tak by mala svietit kontrolka ... ak nesvieti tak asi vela nenacitaju ...francuzske auta zbytocne nerozsvetcuju zlte kontrolky ako nemecke ..... sudim podla svojho a svojich skusenosti z diag. Neviem nepoznam renault po tejto stranke , mal som v oprave audi , kde bol vadny snimac abs laveho predneho kolesa , kontrolka svietila a rychlomer nesiel a vykon motoru o nicom /lenivy lenivec / lebo bolo vadne abs cize rj obmedzovala adekvatne vykon .Po vymene vsetko ako ma byt .Pripadne pomerat snimace abs je na podvozku cca za vodicovim sedadlom .
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

jedine ti ostava pri predbiehani netelefonovat :D
Petr Kašpar
Přispěvovatel

jurki888 píše:jedine ti ostava pri predbiehani netelefonovat :D
Tí teda ďík :( Dokud nestřílejí erbegy tak dobrý ;)
Petr Kašpar
Přispěvovatel

Po odpojení sdělovacího kabelu rádia ve svorkovnici za palubovkou je telefonování bez problémů.Podle schematu kabel vede do zásuvky rádia kde
není zapojen-zřejmě je někde prodřený (wallbash) Startování po očištění koncovek žhav.svíček se také zlepšilo.Pokud se nepo..re něco dalšího auto je v poho :) Takže díky všem za snahu pomoct. ;)
944
Přispěvovatel

Příspěvek od 944 »

Vyrábí to Renault ve Francii a kabeláž býva vyráběná v továrně v Pitesti a ta je v Rumunsku,možná bych vědel čím to je řešil jsem to nedávno na 2,5 roku starým Trafficu,diag mám...jsem okolí brno
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“