figl na immo z klicu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
figl na immo z klicu
Potrebuji vytahnout z klicu sklenene tycinky.jaky na to mate figl at je neponicim..
jde o obycejne klice bez dalky

Naposledy upravil(a) dimec dne 10 lis 2006, 16:06, celkem upraveno 1 x.
Re: figl na immo z klicu
záleží na typu klíčů, u některých půlených je to brnkačka, ale občas mě to stálo nervy - můj postup je lehce ohřívat lokálně horkovzduškou a opatrně obnažovat. Vždycky však to odnese staré pouzdro klíče...dimec píše:Potrebuji vytahnout z klicu sklenene tycinky.jaky na to mate figl at je neponicim..
Už jsem ji vytahoval ze dvou klíčů a vždycky přežila, jednou tam byla vlepená a jednou šla skoro sama, dělal jsem to malinkým šroubováčkem. Jo a bylo to z vystřelováku, bez poničení klíče.
Naposledy upravil(a) bohush dne 10 lis 2006, 16:08, celkem upraveno 1 x.
Golf IV TDI, 81 kW, AHF, r.v. 99
kuva tak mi jeden asi prasknul,tak jen popraskalo to sklo tak doufam ze to bude i tak makat.bohush píše:Krajanidimec píše:Ale třinec to jsme sousedi co???bohush píše:Už jsem ji vytahoval ze dvou klíčů a vždycky přežila, jednou tam byla vlepená a jednou šla skoro sama, dělal jsem to malinkým šroubováčkem.![]()
![]()
No s vystřelovaků se to vytahuje líp,moc to tam nedrží.dimec píše:Tak co nikdo dalsi se nejakymi zkusenostmi???
No v těch obyčejných to drží jako blázen,je otázka jaký je výrobce.Pokuď je to FAB tak to jde dobře.Jinak pořádně oškrabat kolem co to jde,nahřát opatrně a pak pomalu vytahovat.
Pokuď nepotřebuješ klíč ,vyřezat je to jistější.
- mori
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
presne tak ako romik ak ti ten kluc netreba jednoducho to vyrez opatrneROMIK píše:No s vystřelovaků se to vytahuje líp,moc to tam nedrží.dimec píše:Tak co nikdo dalsi se nejakymi zkusenostmi???
No v těch obyčejných to drží jako blázen,je otázka jaký je výrobce.Pokuď je to FAB tak to jde dobře.Jinak pořádně oškrabat kolem co to jde,nahřát opatrně a pak pomalu vytahovat.
Pokuď nepotřebuješ klíč ,vyřezat je to jistější.