Řízení TRW u Fabie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ATIS
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Řízení TRW u Fabie

Příspěvek od ATIS »

U mé Fábky mi začal valit servoolej z pravý manžety.Chci vás poprosit , jestli jste to řízení nemjeli nekdo rozebraný, jestli na to třeba nejaký specialní přípravky, jestli nevíte co mne ve vnitř čeká (O-kroužky , semerinky ...)
Za jakoukoli radu dekuji.
hubo44
Přispěvovatel

Příspěvek od hubo44 »

Ja som tam menil gufera lebo som mal jedno nove burane riadenie. Origo gufero nekupiš a za druhe je to makačka vymeniť. Radšej kup zanovne alebo nove. Robia aj repas ale cenove sa to neoplatilo.Obrázek
Karl
Aktivista

Re: Řízení TRW u Fabie

Příspěvek od Karl »

ATIS píše:U mé Fábky mi začal valit servoolej z pravý manžety.Chci vás poprosit , jestli jste to řízení nemjeli nekdo rozebraný, jestli na to třeba nejaký specialní přípravky, jestli nevíte co mne ve vnitř čeká (O-kroužky , semerinky ...)
Za jakoukoli radu dekuji.
ani to nerieš zožen si repas alebo staršie so zárukou
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jednou jsem to spravoval a proto že gufero v tom rozměru nedělá, dal jsem tam na soustruhu vytočený pouzdra a gufero co jem koupil - rozměr už nevím, vím jen to že to vydrželo chvíli, standartní hřídelové gufero to neudrží - hafo práce a výsledek žádnej
už jenom měním,nespravuju 8)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“