Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
j už jsem na to přišel, zaslepil jsem ale zatim jenom hadičku,o víkendu zaslepim trubku.. a nevíš jak je to u nás s katem? někdo řikal že když jelambda za katem tak po vyndání katu bude svítit nějaká chyba...
Klobrcík píše:j už jsem na to přišel, zaslepil jsem ale zatim jenom hadičku,o víkendu zaslepim trubku.. a nevíš jak je to u nás s katem? někdo řikal že když jelambda za katem tak po vyndání katu bude svítit nějaká chyba...
caute poctivo som si precital vase prispevky,zaujimalo by ma ci ma niekto zaslepeny egr na AHF ako sa mu to sprava po zaslepeni a ako sa mu zmenila spotreba...a este ako to je potom s emisiami, pocul som ze to ma nejaky vplyv nato...
Já jsem si objednal tady z fóra záslepky na EGR ventil.Přišly mě dvě,ale já jsem dal prozatím jednu,bude to stačit?Hadičku jsem přeříznul a dal jsem do ni šroubek na obě strany. Bude stačit teda jedna záslepka nebo se musí dát dvě?
Seat Toledo 1.9 TDI 66kw 1Z
tak jsem tak sel cestou EGR off, dal jsem zaslepky a zaslepil hadicku a rozsvitila se mi kontrolka motoru (mam ASV 81kW r.v.2005) takze to asi musim jeste SW stahnout ?
potreboval bych poradit s povolenim EGR ventilu na 1.9 tdi AGR dneska jsem chtel ventil vycistit ale nepodarilo se mi povolit sroub ze spodni priruby od trubky co vede k sani a bez povoleni tohoto inbus sroubu nepovolim treti sroub na ventilu zespod se na nej nedostanu ze bych ho poklepal at se snazim jak se snazim nejde povolit je to jako prilepeny zkousel jsem klepat na prirubu ze predni casti ale bez uspechu nepomohlo ani vedecko a jine prostredky na povoleni sroubu poradte jak na to
Golf IV 1.9tdi 66kw- vstřiky 81kw-Jednohmota ATD (přeobložená)-EGR off KAT off
chip TDICHIP - 108kw + 143 koníků ..PRODÁNO
Seat Leon ASV 81kw-PP764-velký sání-jednohmota HDS-VA Turbo-KW...PS...?
pauli167 píše:potreboval bych poradit s povolenim EGR ventilu na 1.9 tdi AGR dneska jsem chtel ventil vycistit ale nepodarilo se mi povolit sroub ze spodni priruby od trubky co vede k sani a bez povoleni tohoto inbus sroubu nepovolim treti sroub na ventilu zespod se na nej nedostanu ze bych ho poklepal at se snazim jak se snazim nejde povolit je to jako prilepeny zkousel jsem klepat na prirubu ze predni casti ale bez uspechu nepomohlo ani vedecko a jine prostredky na povoleni sroubu poradte jak na to
Ohlásit tento příspěvek
Prostě musíš pořádně zabrat jde to je to v tom hliníku zalehlý