AAZ přestalo žhavit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
AAZ přestalo žhavit
Ještě sem to moc nezkoumal,ale odpojeni teplotního čidla nepomohlo..včera to celej den makalo a dnes ráno vlezu do auta,zapnu klíč..kontrolka se normálně rozsvítila a za cca 3s zhasne a nic...auto nenaskočí..relé 104 funguje a pojistky dobrý..žhavičky sou taky OK..Po nastartování je slyšet,že relé žhavení po chvilce vypne,jako obvykle..Když rozsvítim lampičku aq zapnu klíč,tak ani nepohasne,tzn. že nežhaví..V čem by to mohlo být???že se to podělalo z ničeho nic 

Octavia II RS
-
- Přispěvovatel
Každej motor je asi trošinku jinej ale já mam dva passaty a golfa a všem spíná žhavení až při poklesu teploty cca -4 C.takže máš problém opravdu někde jinde.Mě to začalo blbnout v zimě ale bylo mínus 15 a do tý doby pohoda. V jednom autě 3 žhavičky k.o. a v druhým všechny.Takže při těchto tep.to musí jít i bez nich.
Kluci to není TDi,ale TD a to žhaví při studenym motoru pokaždý..ikdyž je venku třeba 30 stupňů...Teda aspoň mě
,jinak už sem to našel..byla to ta 50A pojistka,ale byla skovaná nad pojistkovkou..mám 95",ty starší jí maj v motoru..
Jinak bez žhavení to chytlo taky,ale musel sem to podžet pár vteřin..

Jinak bez žhavení to chytlo taky,ale musel sem to podžet pár vteřin..
Octavia II RS