Tak co rikate na hokej?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

misa.89
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od misa.89 »

Jako v roce 2005 se mi znovu splnil sen a oba týmy kterým fandím se staly mistry:)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

to byly nervy, málem jsem ukousnul desku od stolu :D
Andy-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Andy-CZ »

Jóóó je to tam, vokoun je borec, klobouk dolů, ten konec byl nekonečnej
Škoda Fabia 1.9 TDI RS 96kW 5,7l/100km
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

hrozny nervy...... Hosi dekujem... :worthy:

Mistri :kol111:
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Mooooc pěkný. Tyhle adrenalinový sporty jako je koukání na TV budu muset skončit nedělá mi to dobře, radši pudu skákat z letadla.
Elektronika auta a technika........
776 829390
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

to zas bolo dnes v CZ absencií v práci a v alejích nablito :)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Rozhodne nadherna podivana, nicmene ty nervy mi za to nestoji (a s nazorem Martin.R nelze nezli souhlasit), coz je duvod, proc se na to radeji nedivam (ikdyz na finale jsem se samozrejme dival). Kdo me zna, vi, jaky jsem a jak vse prozivam :roll:

Nicmene narod by se mel vzpamatovat. Hrozne se mi libi (ironie), jak kdyz nasi hokejiste prohravaji, tak to "oni posrali" a "stojej za hovno", ale kdyz oni vyhravaji, tak my jsme dobry a kdyz vyhraji, tak my jsme mistri.

Nejvice me pohorsovalo ono "kdo neskace neni Cech", protoze deda vzdy rikal, ze Cesi se diky komunistickemu rezimu stali narodem jehoz obyvateli kdyz nekdo rekne "skoc!" tak ten se jeste bez namitek zepta "jak vysoko?".

Je mi jasne, ze za vyse uvedeny nazor me asi nekteri "vlastenci" budou patricne nenavidet, ale je treba si uvedomit, ze oni jsou za to placeni, takze je to jejich prace ... stejne jako ta vase. Takze je to, jako kdybyste vy dostali z 1,9TDI 400koni a vas soused (kterej kdyz se vam nedarilo tak se vam poskleboval) poukazoval na "sikovny cesky rucicky" a jak jsme "my Cesi proste mistri sikovni" ... ikdyz snad s rozdilem, ze hokejisti jsou zcasti dotovani z nasich kapes, kapes danovych poplatniku.

Shodou okolnosti jsem slysel dobrou historku, kdy jeden pan jel tramvaji brzo rano v pondeli do prace a na jedne zastavce pristoupil hloucek silne opilych studentu, pricemz jeden prubezne kazdou zastavku kricel zminovanemu panovi do ucha "...jsme mistriiiii!!!" ... kdyz to udelal potreti, pak si slusne odkaslal a pronesl: "Nasi hokejiste jsou mistri, zatimco vy jste stale nula".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste k tomu co jsi řekl,není co dodat..Popsal jsi to pregnantně....Tvůj děda byl nebo je moudrý muž....
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“