Kilometry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prostě princip někoho ojebat ve svůj prospěch funguje a předává se z generace na generaci ..,ale běda,kdyby ojebávač narazil na ještě většího ojebávače..,tak je z toho trestní oznámení a silné rozhořčení....Proto je to takové svinstvo..prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
.prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..[/quote]
ty časy,podání ruky a stydět se
ty jsou pořád ale jen v pohádkách pro děti
ojebat jeden druhého patří mezi nejstarší řemesla světa, lépe se má ten kdo ho dokonaleji ovládá
miloš
ty časy,podání ruky a stydět se
ty jsou pořád ale jen v pohádkách pro děti
ojebat jeden druhého patří mezi nejstarší řemesla světa, lépe se má ten kdo ho dokonaleji ovládá

-
- Aktivista
já si vzpoměl na jeden for pro toto téma jak borec v brně vlezl do tramvaje a rozdělil tam lidi na dvě skupiny na skupunu blbců a skupinu zlodějů
jeden starý pán ve skupině zlodějů zvedl ruku a hlásí, já žil celý život čestně a nikdy jsem nic zlého neudělal,
a borec hlásí tak se prosím nezlobte a jdetě do skupiny blbců
miloš
jeden starý pán ve skupině zlodějů zvedl ruku a hlásí, já žil celý život čestně a nikdy jsem nic zlého neudělal,
a borec hlásí tak se prosím nezlobte a jdetě do skupiny blbců

Tohle je svět, kde se nemůžeš na nic a na nikoho spolehnout, což je problém, nese to s sebou nasranost a náhled, že ten ,kdo nepodvádí je blbec, mluví za vše..Mnozí na to dojedou, a´t byli vychcaní ,jak chtěli..Buď kouří /to,co jim normálně kouří drahá polovička /v kriminálu ,nebo skončí někde v lese v pytli..Znal jsem jich pár, mysleli si,že jsou ti nejchytřejší a pak jim to došlo..Jednoho našli ve 3 taškách a poznali ho podle tetování...Vše se jednou obrátí proti nim..věř mi. 

nepropadat panice...
máš recht,ale časy se změníjericho-3 píše:Prostě princip někoho ojebat ve svůj prospěch funguje a předává se z generace na generaci ..,ale běda,kdyby ojebávač narazil na ještě většího ojebávače..,tak je z toho trestní oznámení a silné rozhořčení....Proto je to takové svinstvo..prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..

Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Ahoj, já smotajev nejsem, ale nyni chystám koupi octavie, jednu mam ta pujde do sveta, ale nechci se zase spalit jako pri koupi teto octavie, a zajimalo by me cim to zjistit z jednotky, vim ze vetsinou jsou prepsany budiky. ale jednotky malo kdo umi. nebo nekoho z okoli Kolina s moznosti vycteni KM z ŘJ. diky
A kupujes ten tachometr nebo TO auto? Ja se divam na stav a potom na to co to ma asi natoceneIvanek007 píše:Ahoj, já smotajev nejsem, ale nyni chystám koupi octavie, jednu mam ta pujde do sveta, ale nechci se zase spalit jako pri koupi teto octavie, a zajimalo by me cim to zjistit z jednotky, vim ze vetsinou jsou prepsany budiky. ale jednotky malo kdo umi. nebo nekoho z okoli Kolina s moznosti vycteni KM z ŘJ. diky

Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
-
- Aktivista
Jo,tohle je dost povedené auto..,dělal jsem údržbu firmě,která měla většinu těchto pikapů ,jak diesely,tak 1,6 benzin a dostávali do těla a byly to držáci,jelo to jako z praku /po 200000 ještě líp/ akorát u těch dieselů odcházely poddimenzované poloosy....Od té doby ty nové sráče pikapy na ně nemají...
nepropadat panice...
-
- Aktivista
jericho-3 píše:Jo,tohle je dost povedené auto..,dělal jsem údržbu firmě,která měla většinu těchto pikapů ,jak diesely,tak 1,6 benzin a dostávali do těla a byly to držáci,jelo to jako z praku /po 200000 ještě líp/ akorát u těch dieselů odcházely poddimenzované poloosy....Od té doby ty nové sráče pikapy na ně nemají...
mi ten kloub uletěl v lipůvce na kruháči,
dal o sobě vědět a hezky uletěl,
musel jsem tam koupit auto abych se odtáhl domů