Kilometry

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Prostě princip někoho ojebat ve svůj prospěch funguje a předává se z generace na generaci ..,ale běda,kdyby ojebávač narazil na ještě většího ojebávače..,tak je z toho trestní oznámení a silné rozhořčení....Proto je to takové svinstvo..prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

.prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..[/quote]

ty časy,podání ruky a stydět se

ty jsou pořád ale jen v pohádkách pro děti

ojebat jeden druhého patří mezi nejstarší řemesla světa, lépe se má ten kdo ho dokonaleji ovládá :-D miloš
slovacek.milos
Aktivista

já si vzpoměl na jeden for pro toto téma jak borec v brně vlezl do tramvaje a rozdělil tam lidi na dvě skupiny na skupunu blbců a skupinu zlodějů

jeden starý pán ve skupině zlodějů zvedl ruku a hlásí, já žil celý život čestně a nikdy jsem nic zlého neudělal,

a borec hlásí tak se prosím nezlobte a jdetě do skupiny blbců :-D miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle je svět, kde se nemůžeš na nic a na nikoho spolehnout, což je problém, nese to s sebou nasranost a náhled, že ten ,kdo nepodvádí je blbec, mluví za vše..Mnozí na to dojedou, a´t byli vychcaní ,jak chtěli..Buď kouří /to,co jim normálně kouří drahá polovička /v kriminálu ,nebo skončí někde v lese v pytli..Znal jsem jich pár, mysleli si,že jsou ti nejchytřejší a pak jim to došlo..Jednoho našli ve 3 taškách a poznali ho podle tetování...Vše se jednou obrátí proti nim..věř mi. :D
nepropadat panice...
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Od kilometrů ke třem taškám, to už je trochu moc OT.
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

jericho-3 píše:Prostě princip někoho ojebat ve svůj prospěch funguje a předává se z generace na generaci ..,ale běda,kdyby ojebávač narazil na ještě většího ojebávače..,tak je z toho trestní oznámení a silné rozhořčení....Proto je to takové svinstvo..prý bývaly časy /já je nezažil,za mě byly široko daleko samé bolševické s...ě /,že platilo podání ruky a obyčejné slovo mělo váhu zákona...kdy by se chlap styděl nedodržet slovo....Hold u nás v té české kotlině žádní chlapy nejsou../.i když asi nějací ano,jinak bychom se zbláznili./..
máš recht,ale časy se změní :)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

Ahoj, já smotajev nejsem, ale nyni chystám koupi octavie, jednu mam ta pujde do sveta, ale nechci se zase spalit jako pri koupi teto octavie, a zajimalo by me cim to zjistit z jednotky, vim ze vetsinou jsou prepsany budiky. ale jednotky malo kdo umi. nebo nekoho z okoli Kolina s moznosti vycteni KM z ŘJ. diky
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

To jde u aut od roku 01, kde se to zapisuje i do ŘJ motoru. Umí to přečíst VAG-COM
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

ale jednotky malo kdo umi
Omyl, smotajeva, který to neumí nikdo neangažuje.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Ivanek007 píše:Ahoj, já smotajev nejsem, ale nyni chystám koupi octavie, jednu mam ta pujde do sveta, ale nechci se zase spalit jako pri koupi teto octavie, a zajimalo by me cim to zjistit z jednotky, vim ze vetsinou jsou prepsany budiky. ale jednotky malo kdo umi. nebo nekoho z okoli Kolina s moznosti vycteni KM z ŘJ. diky
A kupujes ten tachometr nebo TO auto? Ja se divam na stav a potom na to co to ma asi natocene :roll:
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Já už se na tachometr nekoukám vůbec. Neni to podstatná informace. Koukám na stav vozu.
slovacek.milos
Aktivista

před pár lety jsem si koupil feldu pikapa, můj milovaný vůz, na tacháku 4OO.OOO servis kařdých 75OO km, nový výfuk,altík, starter, tlumiče, světla, blatníky, za ty roky jsem měnil oba homo klouby, hadičku a vzadu ložiska, za pár kaček jsem odvezl nemožné miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo,tohle je dost povedené auto..,dělal jsem údržbu firmě,která měla většinu těchto pikapů ,jak diesely,tak 1,6 benzin a dostávali do těla a byly to držáci,jelo to jako z praku /po 200000 ještě líp/ akorát u těch dieselů odcházely poddimenzované poloosy....Od té doby ty nové sráče pikapy na ně nemají...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Jo,tohle je dost povedené auto..,dělal jsem údržbu firmě,která měla většinu těchto pikapů ,jak diesely,tak 1,6 benzin a dostávali do těla a byly to držáci,jelo to jako z praku /po 200000 ještě líp/ akorát u těch dieselů odcházely poddimenzované poloosy....Od té doby ty nové sráče pikapy na ně nemají...

mi ten kloub uletěl v lipůvce na kruháči,
dal o sobě vědět a hezky uletěl,
musel jsem tam koupit auto abych se odtáhl domů :-D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Asi bylo levnější než oprava v místním servisu....
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“