Remolt Megan II klimatizace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Remolt Megan II klimatizace
Prosím poraďte někdo jak je to řešené u meganu když ujde chladící medium a pak se znovu naplní jednptka nepustí štávu na kompresor pokud se nesmažou závady v řídící jednotce.
Aspoň jsem to tak slyšel.
Má stým někdo zkušenost dík za radu.
riesim obdobny problem, klima na jesen isla, teraz nejde.
klima nanovo naplnena, v aute vsetky jednotky bez zavad. cez akcne cleny idu spustit aj ventilatory aj klima kompresor.
v rj klimy je poziadavka na zapnutie kompresora, v rj motora je klimatizacia ANO, poziadavka na spustenie kompresora NIE, povolenie spustenia NIE, tlak media ukazuje snimac 6bar, auto korektne dobija.
niekde som cital ze sa zvykne zabudnut konfiguracia v aute, tak som odkodoval a nanovo nakodoval klimu aj v ecu motora aj v uch module.
...stale nic...
nema niekto nejaky napad????
klima nanovo naplnena, v aute vsetky jednotky bez zavad. cez akcne cleny idu spustit aj ventilatory aj klima kompresor.
v rj klimy je poziadavka na zapnutie kompresora, v rj motora je klimatizacia ANO, poziadavka na spustenie kompresora NIE, povolenie spustenia NIE, tlak media ukazuje snimac 6bar, auto korektne dobija.
niekde som cital ze sa zvykne zabudnut konfiguracia v aute, tak som odkodoval a nanovo nakodoval klimu aj v ecu motora aj v uch module.
...stale nic...
nema niekto nejaky napad????
Re: Remolt Megan II klimatizace
Závadu netreba zmazať,odchádzajú tam snímače tlaku chladiaceho média,vo vstrekovaní bude hláška-prerušený obvod snímača.Roman 101 píše:Prosím poraďte někdo jak je to řešené u meganu když ujde chladící medium a pak se znovu naplní jednptka nepustí štávu na kompresor pokud se nesmažou závady v řídící jednotce.
Re: Remolt Megan II klimatizace
kiko píše:Závadu netreba zmazať,odchádzajú tam snímače tlaku chladiaceho média,vo vstrekovaní bude hláška-prerušený obvod snímača.Roman 101 píše:Prosím poraďte někdo jak je to řešené u meganu když ujde chladící medium a pak se znovu naplní jednptka nepustí štávu na kompresor pokud se nesmažou závady v řídící jednotce.
tak snímač tlaku to není a jednotky bez závad