ahoj. zajímá mne jedna věc. do auta potřebuji 4l oleje, ale kupuji 5l kanystr, protože ho mám levněji než 4x1l lahve.
lze nepoužitý zbylý litr přilít ke zbylému oleji z předešlé výměny a použít následně při další výměně aniž by nějak zestárnul nebo ztratil svoje vlastnosti? olej měním cca každé 3měsíce.
díky
co se zbytkem oleje?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: co se zbytkem oleje?
ak pouzivas ten isty olej, a zlievane oleje niesu po expiracii tak by som sa toho vobec nebalboobika píše:ahoj. zajímá mne jedna věc. do auta potřebuji 4l oleje, ale kupuji 5l kanystr, protože ho mám levněji než 4x1l lahve.
lze nepoužitý zbylý litr přilít ke zbylému oleji z předešlé výměny a použít následně při další výměně aniž by nějak zestárnul nebo ztratil svoje vlastnosti? olej měním cca každé 3měsíce.
díky
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Re: co se zbytkem oleje?
Motorovému oleji se nic nestane, klidně je můžeš přelít.boobika píše:ahoj. zajímá mne jedna věc. do auta potřebuji 4l oleje, ale kupuji 5l kanystr, protože ho mám levněji než 4x1l lahve.
díky
Pokud měníš olej každé 3 měsíce, pouvažuj, jestli tě nevyjde levněji a pohodlněji koupit velký soudek a nechat ho odpočívat v temnu garáže do jeho potřeby

Mercedes-Benz W210 300D