změna turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
změna turba
Vyměnil jsem turbo v ATD ze 74kW na ASZ 96kW.Je mi jasné,že se musí udělat soft,ale teď to jede úplně na pikaču a začne se to probírat tak ve 3200,ale stejně to nejede jako to staré.Je to normální nebo mi někde uniká tlak?
Fabia ATD 74kW Powered by MoraviaTuning
Re: změna turba
pichni to na VAG a projed to, ty turba nejsou velikostne tak rozdilny aby tam tohle vznikalo, mozna se zmeni dynamika, ale ne ze ti 130HP turbina zabira v 3200, to proste neni mozny.moucha píše:Vyměnil jsem turbo v ATD ze 74kW na ASZ 96kW.Je mi jasné,že se musí udělat soft,ale teď to jede úplně na pikaču a začne se to probírat tak ve 3200,ale stejně to nejede jako to staré.Je to normální nebo mi někde uniká tlak?
kamos ma ibizu s timhle turbem a taky jezdi na seriovym softu a to auto nejede spatne.
delali sme 02 103kw hybrid 200hp jezdil na seriovym softu a to auto, nechapu jak je to mozny, ale jelo lepe nez serie, predevsim plny pasmo otacek za plynem.
to sice neni tvuj problem, ale je to divny. VAG a dej vedet nebo to sem hod.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Dal jsem toto turbo na svého 81kw pašíka a katastrofa, vůbec se to nehýbalo, jelo to jak kdyby tam vůbec nebylo. Je to určitě softem. Teď to výrazně ožilo, když sem vyměnil trysky za PP764, to se nedá srovnat, ale úprava softu je nevyhnutelná, takže tento týden jedu na chip. Mrkni na moje logy, je to tam s tím turbe a tryskama na origo softu.
Mercedes Benz C30 AMG
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM
Bývalé: VW Passat 1.9 TDi Variant, r.v. 98, AFN...kat off, erg off, turbo 96 kw, PP764, chip, 175HP, 410NM