záměna řj NEflash za flash
Moderátoři: šulda, Moderátoři
záměna řj NEflash za flash
Mám A3, ALH, 66KW,r.v.99 a NEflash-ovací jednotku, musí se pájet kvůli soft, sice už mám nachipováno, ale chystám se na další a v budou jistě další ještě budou a tak chci předejít potížím s tím spojeným co se týče pájení a odlupování pájecích patic při zandávání a vyndávání IO,
Jde i o to jakou jednotku tam můžu dát místo stávající ( s tím že si vyrobím přechodný kabel -staré kontery vs nové na nové řj) Jakou můžu tedy použít flash ŘJ?
A zda by jste pak někdo měl případné schémata pinů na řj
Díky za tipy a info a případná schémata
Jde i o to jakou jednotku tam můžu dát místo stávající ( s tím že si vyrobím přechodný kabel -staré kontery vs nové na nové řj) Jakou můžu tedy použít flash ŘJ?
A zda by jste pak někdo měl případné schémata pinů na řj
Díky za tipy a info a případná schémata
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
chiptuning píše:to uz je jedno , do te 012XX si nahrajes sw jaky budes potrebovatAlfikcz píše:A jak je to s tím písmenkovým indexem GN? Ten musím dodržet?
Půjde teda např. 018GN nahradit 012G? Díkec.
jini píše:Máš to jak uživatel DDRagoo[/quot
A kdyz se vymeni jednotka 038906018GN za 038906012CL musi se tedy nejak upravovat konektor jednotky nebo to pasuje bez upravy ?? dekuji za odpoved
Hoši tak tuhle výměnu už mám za sebou.Ale pripravte se na docela dost problému pokud budete menit kompletní svazek motoru.Začíná to prepícháním skoro vsech cidel a snimacu,protoze ja mel na golfu stary hranary stekry a na novy jednotce jsem mel ty novejsi kulaty.Dale pak budete mit zavadu v motoru a to chybu komunikace rj s budikama a s airbagama.dodnes jsem to nevyresil.sehnal jsem canovou pristrojovku ale z oktavky a ted schanim kdo mi ji nakoduje.Protoze po vymene to ani tak nejde chipnout.musite mit canovy budiky.aspon ja to tak mel u golfa.Preji stastnou vymenu.Kdyby jste nejak vyresili ty airbgy a pristroje dejte vedet.dik.L.
Hoši tak tuhle výměnu už mám za sebou.Ale pripravte se na docela dost problému pokud budete menit kompletní svazek motoru.Začíná to prepícháním skoro vsech cidel a snimacu,protoze ja mel na golfu stary hranaty stekry a na novy jednotce jsem mel ty novejsi kulaty.Dale pak budete mit zavadu v motoru a to chybu komunikace rj s budikama a s airbagama.dodnes jsem to nevyresil.sehnal jsem canovou pristrojovku ale z oktavky a ted schanim kdo mi ji nakoduje.Protoze po vymene to ani tak nejde chipnout.musite mit canovy budiky.aspon ja to tak mel u golfa.Preji stastnou vymenu.Kdyby jste nejak vyresili ty airbgy a pristroje dejte vedet.dik.L.