[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Špatné starty za studena - Stránky 3 - DP forum
váha píše:jj to by mě zajímalo,z vlastní zkušenosti můžu říct že trysky to nedělaj,ty mám měněný,ale já teď budu měnit žhaviče,pač dneska ráno když sem startoval tak to nechtělo chytit,když to chytlo tak bílej dým jak svině a porozjezdu to vydávalo jiný zvuk než normálěn a moc to nejelo...když tohle nepomůže tak pak jedině čerpadlo,ale na to se můžu...
Já mam žhaviče měněný za nový to taky není ta příčina mě to chytá prakticky na prví otáčku, ale ten motor se otřepe přitom chytani jak sviňa nejhorší je to při teplotách kolem 8mi stupnu kolem nuly uz zhavicky pekne zazhavi tak je to daleko lepší, takže pomale ale jistě skončime u toho čerpadla ( bud nějaky vypujčit a nebo zánovní za trojku . .)
Naposledy upravil(a) Mara123 dne 03 pro 2006, 20:55, celkem upraveno 1 x.
váha píše:jj to by mě zajímalo,z vlastní zkušenosti můžu říct že trysky to nedělaj,ty mám měněný,ale já teď budu měnit žhaviče,pač dneska ráno když sem startoval tak to nechtělo chytit,když to chytlo tak bílej dým jak svině a porozjezdu to vydávalo jiný zvuk než normálěn a moc to nejelo...když tohle nepomůže tak pak jedině čerpadlo,ale na to se můžu...
Já mam žhaviče měněný za nový to taky není ta příčina mě to chytá prakticky na prví otáčku ale ten motor se otřepe přitom chytyni jak sviňa nejkorší je to při teplotách kolem 8mi stupnu kolem nuly uz zhavicky pekne zazhavi tak je to daleko lepší, takže pomale ale jistě skončime u toho čerpadla ( bud nějaky vypujčit a nebo zánovní za trojku . .)
ale je teda pravda že předtim než co se měnili ty vstřky zas tka velkej problé mse startováním nebyl(za studena samozřejmě)za tepla to chytá ukázkově,uvidm co žhaviče potom dám vědět
Mara123 píše:Skoda ze zatim nikdo pri tomhle problemu nezkousel menit čerpadlo nebo trysky, jak napsal jednou origoš všichni oddalujou něčím jen důsledky ale neodstraní příčinu až tohle jednou někdo rozlouskne to bude něco
ja trysky menil.A nevim zda to je i tom ale udelal jsem toho vic ted to startuje super.
cus, sem na tom uplne stejne, mam motor ASV 81kw 2001 najeto asi 110tis a studene starty katastrofa, kdyz startuju je to umirak a jak to chytne motor se zaklepe a ten zvuk nic moc. premyslel jsem snad uz nad vsim, ale nemuzu prijit na to, cim to je. za tepla to chytne na škrt. zak kdyby to byla baterka nebo starter, proc by to potom startovalo naprosto nadherne a bez problemu, ze by nekde utikala nafta ? bublinky tam nejsou nebo naprosto zanedbatelne, u filtru nic nekape, netece, navic je novej, i ten ventilek s tesnenim. mohlo by to byt vstrikama? to se mi nezda, vazne nevim, poradte, diky
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Tlaky som meral pred mesiacom. V absolutnom poriadku - 162 tis.
Mam podobne priznaky, o akych sa tu pise. Takze tlakmi to asi nebude. Aspon u mna urcite nie.
cereus píše:Tlaky som meral pred mesiacom. V absolutnom poriadku - 162 tis.
Mam podobne priznaky, o akych sa tu pise. Takze tlakmi to asi nebude. Aspon u mna urcite nie.
OK takze zase další co můžeme vyloučit, zajimavy že pomaha to prošlápnutí než se to chcipne a další ráno je to znatelně lepší bud se to zavzdušnuje a nebo je něco s čerpadlem, na starym foru někdo psal že tam byva špatný nějaký těsnění nebo vyběhanej pistek. . nevim je to už dlouho. Každopádně ještě asi dokoupim od bosche ty duratermy jak tady kolegovi tolik pomohly (mam tam beru co na ně nadaval) ta sada by měla vyjít na 1000kč objednací číslo
jeste mam dotaz, kdyz startujete, jak vam toci starter? toci rychle?? myslim, jestli to toci uplne normalne a pak to po chvili chytne a nebo toci pomalu? protoze kdyz ja rano prijdu do auta, tak je to totalni umirak... co vy ?
DIESELPOWER cooperation
flekyc píše:jeste mam dotaz, kdyz startujete, jak vam toci starter? toci rychle?? myslim, jestli to toci uplne normalne a pak to po chvili chytne a nebo toci pomalu? protoze kdyz ja rano prijdu do auta, tak je to totalni umirak... co vy ?
rano presne tak jestli nezapomenu tak vemu fotak a natocim to se zvukem at je nejaka sranda a to jsem starter pred tydnem poradne vycistil a promazal (mam valeo ty jsou dobry a ted je krasne tichej po tom vycisteni) Kdyz startuju tak chyta hned po prvni otacce ktera je fakt takova tezka alespon pro ten starter a pak skubanec a uz je to natočený jeste to nekdy za tim skubancem jakoby prida a hned ubere na volnobezne otacky
takze se to jakoby "dusi" pak to chytne a otacky na volnobeh nic moc par sec, to mam presne ja tohle. ja uz fakt nevim, chtel bych si nekde pucit 100ku baterku a novej starter a zkusit to, protoze to proste neni mozny
jak si cistil ten starter? si ho vyndal, rozebral a sam vycistil? mas navod pls, udelal bych si taky, ale jeste jsem to nikdy nedelal
DIESELPOWER cooperation
flekyc píše:takze se to jakoby "dusi" pak to chytne a otacky na volnobeh nic moc par sec, to mam presne ja tohle. ja uz fakt nevim, chtel bych si nekde pucit 100ku baterku a novej starter a zkusit to, protoze to proste neni mozny
jak si cistil ten starter? si ho vyndal, rozebral a sam vycistil? mas navod pls, udelal bych si taky, ale jeste jsem to nikdy nedelal
Baterku vynech tu ja mam ted novou akuma silver 75Ah, na vyndani a vycisteni starteru ti staci akorat velka gola a jedno dopoledne neni to nic tezkyho akorat musis zvednout auto a povolit to i zespodu rozdelat jej a vycistit je uz sranda, mrkni fo faq Huml tam daval fotky
"takze se to jakoby "dusi" pak to chytne a otacky na volnobeh nic moc par sec, to mam presne ja tohle. ja uz fakt nevim, chtel bych si nekde pucit 100ku baterku a novej starter a zkusit to, protoze to proste neni mozny"
Moj starter tiez za studena toci zufalo slabo. Nejakym zazrakom ten motor napriek tomu hned naskoci. Ale uz mam taku paranoju, ze jedno rano do toho auta sadnem a starter motorom nepohne.
Za horuca ale toci jak divy, ale za studena je to horor. Bateria je nova, tam by snad problem nemal byt. Asi tie startery na starsich TDI su slabe.
flekyc píše:takze se to jakoby "dusi" pak to chytne a otacky na volnobeh nic moc par sec, to mam presne ja tohle. ja uz fakt nevim, chtel bych si nekde pucit 100ku baterku a novej starter a zkusit to, protoze to proste neni mozny
Baterku vynech tu ja mam ted novou akuma silver 75Ah, na vyndani a vycisteni starteru ti staci akorat velka gola a jedno dopoledne neni to nic tezkyho akorat musis zvednout auto a povolit to i zespodu rozdelat jej a vycistit je uz sranda, mrkni fo faq Huml tam daval fotky
muzes mi poslat link pls?
DIESELPOWER cooperation