Brzdy na A4 2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Brzdy na A4 2003
Chtěl bych se zeptat,mam A4 2003 8e Avant a mam na předku brzdy 280mm,kola 20 palců.Auto má 142 koní a 350Nm a origo brzdy nic moc,koukal jsem že tu Andre prodává 320mm brzdy což se mi líbí jen nevim jestli mi tam půjdou,aby tam seděly třeba poloosy atd,já tomuhle moc nerozumim,poradíte????Pokud by to šlo jen přehodit bez dalších úprav tak by se mi to zamlouvalo. A ještě jedna otázečka,posilovač nebo brzdovej válec mi bude stačit nebo vyměnit za silnější,díky 

Sediet ti bude vsetko,ja som som mal sice na passate ale to je jedno kotuce 288mm a daval som 312mm. Musis ale vymenit zadny kryci plech a strmen,lebo do tvojho strmena nevojde kotuc... Platnicky v mojom pripade boli rovnake
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
brzdy
Já koukal na netu v katalogu a brzdovej válej je stejnej alespon označením jak na mé 100konove audi tak i na 3.0Tdi.Teď tada nevim,na mých velkých kolech to nebrzdí nic moc a pokud dobržďuju z velké rychlosti ostře tak hoří desky.Tahle varianta by mi snad měla pomoct ne???
Stalo to za to. Ale daval som original kotuce aj platnicky. Dlhsie vydrzia,pri extremnom brzdeni sa neprehrievaju a to velakrat vozim v kufri aj 4 ks automat. prevodoviek /cca 400-500kg/ a jazdim velmi rychlo, lepsi ucinok, pokrutenie kotucov prehriatim nepoznam. Vzadu som mal klasicke kotuce a vymenil som ich tiez za väčšie z 2,5tdi a dvojite chladene. Platnicky takisto sedeli z mojich povodnych kotucov,take iste objednavacie cislokaskader píše:Lubo a stálo to za to? je to veľký rozdiel? Tiež sa mi zdajú brzdy v A4 nič moc
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Predpokladám, že na 15´´ disky ale môžem zabudnúť. Na zimu sú fajnlubomt píše:Stalo to za to. Ale daval som original kotuce aj platnicky. Dlhsie vydrzia,pri extremnom brzdeni sa neprehrievaju a to velakrat vozim v kufri aj 4 ks automat. prevodoviek /cca 400-500kg/ a jazdim velmi rychlo, lepsi ucinok, pokrutenie kotucov prehriatim nepoznam. Vzadu som mal klasicke kotuce a vymenil som ich tiez za väčšie z 2,5tdi a dvojite chladene. Platnicky takisto sedeli z mojich povodnych kotucov,take iste objednavacie cislokaskader píše:Lubo a stálo to za to? je to veľký rozdiel? Tiež sa mi zdajú brzdy v A4 nič moc
Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003