vag na w t4?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dax-fx
Nováček
Odpovědi: 0

vag na w t4?

Příspěvek od dax-fx »

dival jsem se ze je vice typu, nektere maji optokopler, hw klic, nektere primo i displej apod, jako sw jsem nejcasteji cetl o vag-com a supervag.
Nedal by mi nekdo link na kabl? rv mam 2002, ale jestli to dobre chapu, tak kdybych koupil jine auto a kabel nebude pasovat, tak jen koupim potrebnou redukci?

diky! :)
SuperVAG
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: vag na w t4?

Příspěvek od SuperVAG »

dax-fx píše:dival jsem se ze je vice typu, nektere maji optokopler, hw klic, nektere primo i displej apod, jako sw jsem nejcasteji cetl o vag-com a supervag.
Nedal by mi nekdo link na kabl? rv mam 2002, ale jestli to dobre chapu, tak kdybych koupil jine auto a kabel nebude pasovat, tak jen koupim potrebnou redukci?

Dobrý den,

ke kompletu Supervag lze dokoupit za 300Kč bez DPH redukci tzv. volné piny, které pak můžete zapojit (dle návodu) i do více vozidel než jen VW T4.Pokud koupíte jiné vozidlo, tak všechna novější vozidla majít OBD zásuvku a náš kabel je s nimi kompatibilní.

Případné další dotazy směřujte na diag@carsoft.cz a vše o našem programu naleznete na www.carsoft.cz

S pozdravem váš SuperVAG team.
Autodiagnostika SuperVAG. Vývoj a prodej diagnostiky pro vozy Audi, VW, Škoda, Seat, Peugeot a Citroen.Nabízíme komfortní diagnostické funkce, nástroj pro učení klíčů, datové soubory a software pro chiptuning, přizpůsobování čítače km a mnohé další.
dax-fx
Nováček

Příspěvek od dax-fx »

nemam nic proti reklame (predpokladam, ze ji mate schvalenou administratorem tohoto webu) ale mohli bychom se drzet tematu, tedy doporuceni konkretniho kabelu za, jak jsem zjistil, priblizne 700-1000kc?
SuperVAG píše:
dax-fx píše:dival jsem se ze je vice typu, nektere maji optokopler, hw klic, nektere primo i displej apod, jako sw jsem nejcasteji cetl o vag-com a supervag.

Dobrý den,

ke kompletu Supervag lze dokoupit za 300Kč bez DPH redukci tzv. volné piny, které pak můžete zapojit (dle návodu) i do více vozidel než jen VW T4.Pokud koupíte jiné vozidlo, tak všechna novější vozidla majít OBD zásuvku a náš kabel je s nimi kompatibilní.

Případné další dotazy směřujte na diag@carsoft.cz a vše o našem programu naleznete na www.carsoft.cz

S pozdravem váš SuperVAG team.
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Vedení K-LINE (700-1000kč) a nové vozy od roku 2004 využívají sběrnici CAN :

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=63860

A redukce mas treba tady : http://www.mtaplus.cz/eshop/24-redukce

Nebo napis Hanzovi a vyrob si redukce sam:

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=64544
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
SuperVAG
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SuperVAG »

nemam nic proti reklame (predpokladam, ze ji mate schvalenou administratorem tohoto webu) ale mohli bychom se drzet tematu, tedy doporuceni konkretniho kabelu za, jak jsem zjistil, priblizne 700-1000kc?

Tazatel vyjmenoval typy kabelů o které se zajímá. Jedním z nich byl i kabel naší firmy. Proto byl odkázán na naše stránky či email, kde mu bude vše řádně vysvětleno a nemusí se dotazovat přes forum, když má možnost se zeptat výrobce, který jak jistě uznáte, o svém výrobku a jeho kompatibilitě ví nejvíce.

S pozdravem SuperVag team.
Autodiagnostika SuperVAG. Vývoj a prodej diagnostiky pro vozy Audi, VW, Škoda, Seat, Peugeot a Citroen.Nabízíme komfortní diagnostické funkce, nástroj pro učení klíčů, datové soubory a software pro chiptuning, přizpůsobování čítače km a mnohé další.
dax-fx
Nováček

Příspěvek od dax-fx »

poptavam kabel. Vy nabizite dle vaseho webu jen sw a kabel k tomu dodavate "zdarma". Samotny kabel v ceniku vubec nemate.
Doufam, ze jsem se i v puvodnim prispevku vyjadril jasne, ze shanim konkretni odkaz na vhodny kabel, ne reklamu firmy!
Preji vam hodne uspechu v podnikani, dotovaneho z evropskych fondu, tedy i z mych penez.

SuperVAG píše:
Tazatel vyjmenoval typy kabelů o které se zajímá. Jedním z nich byl i kabel naší firmy. Proto byl odkázán na naše stránky či email, kde mu bude vše řádně vysvětleno a nemusí se dotazovat přes forum, když má možnost se zeptat výrobce, který jak jistě uznáte, o svém výrobku a jeho kompatibilitě ví nejvíce.

josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

SuperVAG píše:

Prestan prudit......... Nikdo neni na tebe zvedavej a ani na ty Vase predrazene kramy...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“