Nedal by mi nekdo link na kabl? rv mam 2002, ale jestli to dobre chapu, tak kdybych koupil jine auto a kabel nebude pasovat, tak jen koupim potrebnou redukci?
diky!

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrý den,dax-fx píše:dival jsem se ze je vice typu, nektere maji optokopler, hw klic, nektere primo i displej apod, jako sw jsem nejcasteji cetl o vag-com a supervag.
Nedal by mi nekdo link na kabl? rv mam 2002, ale jestli to dobre chapu, tak kdybych koupil jine auto a kabel nebude pasovat, tak jen koupim potrebnou redukci?
diky!
SuperVAG píše:Dobrý den,dax-fx píše:dival jsem se ze je vice typu, nektere maji optokopler, hw klic, nektere primo i displej apod, jako sw jsem nejcasteji cetl o vag-com a supervag.
diky!
ke kompletu Supervag lze dokoupit za 300Kč bez DPH redukci tzv. volné piny, které pak můžete zapojit (dle návodu) i do více vozidel než jen VW T4.Pokud koupíte jiné vozidlo, tak všechna novější vozidla majít OBD zásuvku a náš kabel je s nimi kompatibilní.
Případné další dotazy směřujte na diag@carsoft.cz a vše o našem programu naleznete na www.carsoft.cz
S pozdravem váš SuperVAG team.
nemam nic proti reklame (predpokladam, ze ji mate schvalenou administratorem tohoto webu) ale mohli bychom se drzet tematu, tedy doporuceni konkretniho kabelu za, jak jsem zjistil, priblizne 700-1000kc?
SuperVAG píše:
Tazatel vyjmenoval typy kabelů o které se zajímá. Jedním z nich byl i kabel naší firmy. Proto byl odkázán na naše stránky či email, kde mu bude vše řádně vysvětleno a nemusí se dotazovat přes forum, když má možnost se zeptat výrobce, který jak jistě uznáte, o svém výrobku a jeho kompatibilitě ví nejvíce.
S pozdravem SuperVag team.
SuperVAG píše:nemam nic proti reklame (predpokladam, ze ji mate schvalenou administratorem tohoto webu) ale mohli bychom se drzet tematu, tedy doporuceni konkretniho kabelu za, jak jsem zjistil, priblizne 700-1000kc?
Tazatel vyjmenoval typy kabelů o které se zajímá. Jedním z nich byl i kabel naší firmy. Proto byl odkázán na naše stránky či email, kde mu bude vše řádně vysvětleno a nemusí se dotazovat přes forum, když má možnost se zeptat výrobce, který jak jistě uznáte, o svém výrobku a jeho kompatibilitě ví nejvíce.
S pozdravem SuperVag team.