jako, že nepoví co, která znamená nebo kde to sehnat?serviceMan píše:Tak to asi nikdo nepoví, si myslím...Huml píše:... taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?
To jsem zvedavy-Tajemstvi vesmiru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mo jo musis patrat,jeste lepsi je kdyz Ti je winols mapy nenajde,musis si je najit sam,to chce trochu zkusenosti.Ktery jsou upraveny a aby vypadali pro upravu.dimec píše:tak jsem neco zase obevil z tajemstvi ale stale nevim co to je za mapu????Je jich tam 6 upravenych ukaze mi to i rozdil proti origo softuHuml píše:taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?chiptuning píše:okta 81kw a prvni mapa co ti ols nabidl,upravy se rozhodne lepe delaji ve 2D,
a co je to za mapu ? patrej,hledej snaz se.....uz me boli hlava
![]()
Pokud Te to jen zajima,hm tak stejne od toho opustis.Neni to na jedno odpoledne.Musis mit hodne upravenych softu,koukat porovnavat apod.kazdej upravuje jinak tak z toho pak budes mit hlavu jak jelen.
Da se to zjistit co ktera mapa je,ale musis hledat zkouset apod.Mrknout do jinych programu apod.
Jednodusi je ECM2001(ovladace ale naprd,nezobrazuji vsechny mapy pro upravu a jsou to jen zkresleny hodnoty a Swiftec je dobry programek,az tam budou prirustky tak to bude super.Je jednoduchy a super!.o)
Ted jen makni do kapsy pro 3000euro a muzes jit na to!.o)
No za zjisteni treba jeeee to ja tlak turba a nekdo ho tu zvedl o 0.2ba jeje tady je od 1800ot zvednuta nafta o 20% nebo tak neco...Proste zvedavost a platit za nejaky soft takovou palbu muze nekdo kdo se tim chce zivit ne???To je proste neco jako s tim lazenim motokarovych motoru...Proc takove klapky a proc takovy vyfuk a co to udela na brzde.Tak ten co by mi to chtel vysvetlit tak muze treba pres SZ
jinac to radeji ukoncime a nebudem drazdit ladice blbyma otazkama

na tento mail: yeager@centrum.cz
ak je tom mozne, dikes
ak je tom mozne, dikes