To jsem zvedavy-Tajemstvi vesmiru

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

serviceMan píše:
Huml píše:... taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?
Tak to asi nikdo nepoví, si myslím...
jako, že nepoví co, která znamená nebo kde to sehnat?
meky
Sběrač informací

Příspěvek od meky »

dimec píše:
Huml píše:
chiptuning píše:okta 81kw a prvni mapa co ti ols nabidl,upravy se rozhodne lepe delaji ve 2D,
a co je to za mapu ? patrej,hledej snaz se..... (noteeth)
taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?
tak jsem neco zase obevil z tajemstvi ale stale nevim co to je za mapu????Je jich tam 6 upravenych ukaze mi to i rozdil proti origo softu (wallbash) uz me boli hlava (wallbash) Obrázek
Mo jo musis patrat,jeste lepsi je kdyz Ti je winols mapy nenajde,musis si je najit sam,to chce trochu zkusenosti.Ktery jsou upraveny a aby vypadali pro upravu.
Pokud Te to jen zajima,hm tak stejne od toho opustis.Neni to na jedno odpoledne.Musis mit hodne upravenych softu,koukat porovnavat apod.kazdej upravuje jinak tak z toho pak budes mit hlavu jak jelen.
Da se to zjistit co ktera mapa je,ale musis hledat zkouset apod.Mrknout do jinych programu apod.

Jednodusi je ECM2001(ovladace ale naprd,nezobrazuji vsechny mapy pro upravu a jsou to jen zkresleny hodnoty a Swiftec je dobry programek,az tam budou prirustky tak to bude super.Je jednoduchy a super!.o)
Ted jen makni do kapsy pro 3000euro a muzes jit na to!.o)
dimec

Příspěvek od dimec »

No za zjisteni treba jeeee to ja tlak turba a nekdo ho tu zvedl o 0.2ba jeje tady je od 1800ot zvednuta nafta o 20% nebo tak neco...Proste zvedavost a platit za nejaky soft takovou palbu muze nekdo kdo se tim chce zivit ne???To je proste neco jako s tim lazenim motokarovych motoru...Proc takove klapky a proc takovy vyfuk a co to udela na brzde.Tak ten co by mi to chtel vysvetlit tak muze treba pres SZ :D :D jinac to radeji ukoncime a nebudem drazdit ladice blbyma otazkama
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

mohol by mi dakto poslat hexdump do auta vw bora rv 99, 81kw - moze byt aj original, teraz som stiahol winols (aj s dll) achcel by som sa s tym pohrat
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

na tento mail: yeager@centrum.cz
ak je tom mozne, dikes
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

nikto, nic? (hm)
Odpovědět