umístění comfortky audi A4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
george72
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

umístění comfortky audi A4

Příspěvek od george72 »

poradil by mi někdo kde mám hledat comfortku u audi A4 RV1997 avant motor 2,7l benzín ,quatro automat? už jsem ji jednou dělal a byla pod nohama řidiče stejně jako u passata , tahle A4 ji tam nemá, nefungují zrcátka okna , zamykání pojistky jsou OK , spojit se s jednotkou diagnostikou nejde , potřeboval bych změřit jestli má napajení atd, ale nemůžu jí najít,

díky za radu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

a co vag tam se nehlásí :? miloš
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

a neni tam nahodou misto komfortu 46 , centralni zamykani 35 :?
Drag Power
ZAUDI
Sběrač informací

Příspěvek od ZAUDI »

A4 1997 žádnou komfortku nemá, tyto funkce řídí čerpadlo centálního zamykání který má v sobě i jednotku, adresa 35 a nalézá se v kufru pod bočním obložením tuším že na pravé straně, ještě je obalena takovou pěnou která ráda saje vodu jak houba. A pokud se s ní nemůžeš VAGem spojit tak je docela možné že ti tam trochu zatéká a patrně má nějakou oxidaci, zkontroluj svorkovnice
slovacek.milos
Aktivista

nemá

já bych sdělal řidičův tapec prostříkal sprejem na kontakty všechny svorkovnice co tam uvidíš, skontroloval svazek ze dveří do sloupku pak vlezl do kufru prostříkal svorkovnice u PZ lampy kde je centrál jak píše zaudi a určitě to pojede miloš
george72
Přispěvovatel

Příspěvek od george72 »

na vag se nehlasi ani 46, ani 35, do toho kufru mrknu, ale dveře jsem měl jedny kuchlý a není tam pneumatický centrál tak čerpadlo nepředpokládám že to bude mít, esitronic ukazuje umistení komfortky pod nohama řidiče, ale tam není
slovacek.milos
Aktivista

george72 píše:na vag se nehlasi ani 46, ani 35, do toho kufru mrknu, ale dveře jsem měl jedny kuchlý a není tam pneumatický centrál tak čerpadlo nepředpokládám že to bude mít, esitronic ukazuje umistení komfortky pod nohama řidiče, ale tam není
na dveřích máš ovladač ne :? miloš
george72
Přispěvovatel

Příspěvek od george72 »

jaký ovladač? na dveřích jsou normálně tlačítka oken , ovládání zrcátek a tlačítko na zamknutí
slovacek.milos
Aktivista

george72 píše:jaký ovladač? na dveřích jsou normálně tlačítka oken , ovládání zrcátek a tlačítko na zamknutí
no ty tlačítka jak píšeš vedou knim konektory napoené na malinkaté jehličky tak ty potřříkat kontaktolem prowtě celkovou ůdržbu mimo jiné ;) miloš
george72
Přispěvovatel

Příspěvek od george72 »

jo tak toje jasný to udělám , rád bych ale našel tu jednotku abych mohl zkontrolovat napájení
slovacek.milos
Aktivista

george72 píše:jo tak toje jasný to udělám , rád bych ale našel tu jednotku abych mohl zkontrolovat napájení
a není před PZ lampou :? v kufru :?

já bych ti to řekl přesně ale nějaké hovado mi šlohlo adapter na notes IBM vyškubl mi ho ze stanu, je mu na nic nikdo ho nemá až příští týden bude na objednávku miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“