aka je kombinacia kotuce ATE a platnicky ATE?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
aka je kombinacia kotuce ATE a platnicky ATE?
rozmer 280x22 /4x100
Alebo ake sa hodia platnicky ku kotucom ATE viac?
ci lepsia overena kombinacia na GIII/IBIZA?bremba max ?
dik
Alebo ake sa hodia platnicky ku kotucom ATE viac?
ci lepsia overena kombinacia na GIII/IBIZA?bremba max ?
dik
GIV var asz 4mot upraveny
-
r.martinec
- Aktivista
brzdy
lucasy taky fungují dobře.ale brembo plus desky ferodo je o.k.
Zatim mi nejlip slouzili original kotouce+desky TRW
Beru ted hlavne najete km,to bylo proti jinym deskam vic jak dvojnasobek,coz jsem nechapal.
Dalsi zkusenost Textar,Bosch,Ferodo opravdu polovicni vydrz a Ferodo peknej smrad pri trochu vetsim brzedni
Takze bych urcite zkusil TRW+TRW..
Na zadek jsem ted teda dal narychlo ATE+ATE zatim ok po par tisicich..uvidim
Ale predek dam zas TRW
Beru ted hlavne najete km,to bylo proti jinym deskam vic jak dvojnasobek,coz jsem nechapal.
Dalsi zkusenost Textar,Bosch,Ferodo opravdu polovicni vydrz a Ferodo peknej smrad pri trochu vetsim brzedni
Takze bych urcite zkusil TRW+TRW..
Na zadek jsem ted teda dal narychlo ATE+ATE zatim ok po par tisicich..uvidim
Ale predek dam zas TRW
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Brzdi to fajn, ale piska to...TDI tech píše:Ate + Ate stoji za hovno, nebol som spokojny. Teraz mam TRW + TRW a je to vpoho, ale furt to nie to prave orechove . Najblizsie chcem skusit Zimmerman + Ferodo DS som naozaj zvedavy
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Fantik: stiahni si okienko 
Nie je to nic tragicke, ale pri jemnom dobrzdovani to obcas zapiska... bol som o tom informovany este predtym ako som tam FE DSPF dal - kvoli tomu som to nedaval na zadnu napravu, lebo tam by to piskalo castejsie

Nie je to nic tragicke, ale pri jemnom dobrzdovani to obcas zapiska... bol som o tom informovany este predtym ako som tam FE DSPF dal - kvoli tomu som to nedaval na zadnu napravu, lebo tam by to piskalo castejsie
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Re: brzdy
Pokud vim ATE dela prvovyrobu do vetsiny EU aut. Takze uplnej brak to nebude.
Moje kombinace je Zimmerman sport kotouce a Zimmerman Formula Z desky v predu, ATE v zadu. Prumery zachovany jako v serii. Neporovnatelne lepsi v jakekoliv jizdni situaci.
Lucasy jsou dobry tak akorat cenove. Mel jsem od nich desky a kotouce ATE Powerdisc na FRS. Pred tim byly desky ATE. Ve srovnani s ATE je Lucas jeste daleko mekci a strasne rychle vadnou. Pravda tim ze sou meky tak nepiskaj, ale brzdit se s tim neda.r.martinec píše:lucasy taky fungují dobře.ale brembo plus desky ferodo je o.k.
Moje kombinace je Zimmerman sport kotouce a Zimmerman Formula Z desky v predu, ATE v zadu. Prumery zachovany jako v serii. Neporovnatelne lepsi v jakekoliv jizdni situaci.
Re: brzdy
Lucas je dobrý cenově . Máš pravdu mají dobrou cenovou politiku na rozdíl od ATE. Některé ceny má ate úplně mimo mísu a je draží než originál.fabiátor píše:Pokud vim ATE dela prvovyrobu do vetsiny EU aut. Takze uplnej brak to nebude.
Lucasy jsou dobry tak akorat cenove. Mel jsem od nich desky a kotouce ATE Powerdisc na FRS. Pred tim byly desky ATE. Ve srovnani s ATE je Lucas jeste daleko mekci a strasne rychle vadnou. Pravda tim ze sou meky tak nepiskaj, ale brzdit se s tim neda.r.martinec píše:lucasy taky fungují dobře.ale brembo plus desky ferodo je o.k.
A co říkáte na Ferodo?
http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy- ... 1J0615301E
http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy- ... 1J0615301E
-
SupermanXXX
- Přispěvovatel
od feroda uz si nekoupim ani brzdy na fichtla
ted mam kotouce zimmerman desky trw a sice to nepiska ale ty desky sou tvrdy a nebejvaj a soustruzej kotouc
vzadu mam kotouce trw desky ate a to je paradicka desky mizej ale kotouc porad jak novej
priste zkusim zimmerman + zimmerman, myslim si ze ate a ate taky nemuze bejt spatny ale jestli praxe hovori jinak...
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off