chiptuning Peugeot 307 2.0hdi 66kw r.v. 2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chiptuning Peugeot 307 2.0hdi 66kw r.v. 2003
Ahoj Všem,
chtěl bych se zeptat jestli někdo provedl tuto úpravu u firmy Powertec Kladno?Mám zájem o zvýšení výkonu,Powertec udává zvýšení výkonu na 118 koní,což mi připadá super.Cena je 6000KČ.Tak chci vědět jestli s těmito úpravci má někdo nějakou (jakoukoliv)zkušenost.
Díky
chtěl bych se zeptat jestli někdo provedl tuto úpravu u firmy Powertec Kladno?Mám zájem o zvýšení výkonu,Powertec udává zvýšení výkonu na 118 koní,což mi připadá super.Cena je 6000KČ.Tak chci vědět jestli s těmito úpravci má někdo nějakou (jakoukoliv)zkušenost.
Díky
Naposledy upravil(a) gunbike dne 07 zář 2010, 15:54, celkem upraveno 1 x.
Tak na uvedenej stranke su tieto parametre cize 10 k menej
ale aj tak su dobry , treba im len verit .
Ja osobne neviem a cym by to dosiahli v tomto motore
Výkon před úpravou: 66 kW / 90 PS / 205 Nm
Výkon po úpravě: 87 kW / 118 PS / 253 Nm
Nárůst výkonu: + 21 kW / + 28 PS / + 48 Nm
Nárůst výkonu až o 32 %
no a v 79 kw , kde je uz variabilne turbo a ic , je lepsia moznost ladenia no a tam maju mensi narast vykonu .
Výkon před úpravou: 79 kW / 107 PS / 250 Nm
Výkon po úpravě: 101 kW / 138 PS / 320 Nm
Nárůst výkonu: + 22 kW / + 31 PS / + 70 Nm
Nárůst výkonu až o 28 %
Ak si doteraz nevazis , ze si nemal problem s motorom , tak pokusaj osud .
ale aj tak su dobry , treba im len verit .
Ja osobne neviem a cym by to dosiahli v tomto motore
Výkon před úpravou: 66 kW / 90 PS / 205 Nm
Výkon po úpravě: 87 kW / 118 PS / 253 Nm
Nárůst výkonu: + 21 kW / + 28 PS / + 48 Nm
Nárůst výkonu až o 32 %
no a v 79 kw , kde je uz variabilne turbo a ic , je lepsia moznost ladenia no a tam maju mensi narast vykonu .
Výkon před úpravou: 79 kW / 107 PS / 250 Nm
Výkon po úpravě: 101 kW / 138 PS / 320 Nm
Nárůst výkonu: + 22 kW / + 31 PS / + 70 Nm
Nárůst výkonu až o 28 %
Ak si doteraz nevazis , ze si nemal problem s motorom , tak pokusaj osud .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Tak Vám nevím,jak tady čtu,tak s těmi úpravami Peugeotů raději nikdo nic nechce dělat,protože by se to pravděpodobně mohlo asi pos...,tak mám strach,aby jste neměli pravdu,i když na druhou stranu si myslím,že ta úprava na těch 110 PS by tomuto motoru neměla nijak ublížit.Uvidíme třeba zde ještě někdo napíše svůj názor.Díky za odpovědi!!!!
pokial ja viem tak blok motoru, piesty,ojnice, klukovka atd. su rovnake aj v 66kw aj 80kw verzii, len 80kw ma ide turbo, egr a podobne....a poznam zopar 80kw co su cipnute na cca 96kw a ziadny problem nemaju, tak s upravovanim 66kw motora by som sa nebal
ale zase tie hodnoty co udava ta vyssie spominana firma su prehnane
ale zase tie hodnoty co udava ta vyssie spominana firma su prehnane
-
- Nováček
chiptuning
Já mám 307 a musím uznat, že mě to docela zachránilo. Myslela jsem, že už budu muset koupit nové auto, když jsem objevila tenhle zázrak. Nechávala jsem si ho ochipovat u firmy http://www.mereni-vykonu.cz/ a byla jsem velmi spokojená, doporučuji se k nim objednat, mají celkem plno, ale stojí to za to.