Zdravím mám problém s Audi A6 rok 2003 3.0 6V benzin 162kw naj 180tis.km po každé jízdě se z motorového prostoru zřejmě od převodovky kouří a divně smrdí. Je to TRIPTRONIK tak nevím jestli se tam něco neposralo. Měl jsem při jízdě divný podřazení z 5 na 4st divný cuknuti a několikrát po sobě.několikrát se mi rozsvítilo ESP a neukazuje mi ani ručička rychlosti. Diagnostika automatické převodovky ukázala
18265 -signal zateze chybove hlaseni od RJ motoru
003 - mechanicka chyba
Tak nevím co by s tím mohlo být. a Jestli je to převodovkou.Olej se vůbec neměnil.
Děkuji Vám za radu..
Audi A6 3.0i 6V 162 kw Problem asi TRIPTRONIK
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Audi A6 3.0i 6V 162 kw Problem asi TRIPTRONIK
-po každé jízdě se z motorového prostoru zřejmě od převodovky kouří a divně smrdí - no tak sa este divim,ze si niekde neostal stat,to inak riskujesVW.Trade píše:Zdravím mám problém s Audi A6 rok 2003 3.0 6V benzin 162kw naj 180tis.km po každé jízdě se z motorového prostoru zřejmě od převodovky kouří a divně smrdí. Je to TRIPTRONIK tak nevím jestli se tam něco neposralo. Měl jsem při jízdě divný podřazení z 5 na 4st divný cuknuti a několikrát po sobě.několikrát se mi rozsvítilo ESP a neukazuje mi ani ručička rychlosti. Diagnostika automatické převodovky ukázala
18265 -signal zateze chybove hlaseni od RJ motoru
003 - mechanicka chyba
Tak nevím co by s tím mohlo být. a Jestli je to převodovkou.Olej se vůbec neměnil.
Děkuji Vám za radu..

- posralo sa ti urcite, mas tam nejaky problem a horia ti lamely
- cuka ti, lebo prevodovka uz nedokaze doladovat mechanicke opotrebenie vo vnutri prevodovky.
Radim ti to odstavit, prevodovka von a repas. Neviem ci mas quatro alebo len predny nahon. Takisto si ludia dost mylia tiptronic a multitronic. Zistis to jednoducho-radiacu paku das pri D doprava a na displayi ti ukaze kolko mas rychlosti. Ak je to tiptronic,mas to lacnejsie. Ak chces,napis sukromnu spravu
takto vyzerala jedna spalena prevodovka Tiptronic so spalenymi lamelami a spojkovymi kosmi. A to sa z nej este nedymilo, takze oproti tvojej bola este chladnucka

ta tvoja bude dnu uz cierna
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR