Střešní okno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mpegsearch

Příspěvek od mpegsearch »

Stává se mi to samé ale okno nejde zavřít a vrátí se jen když jedu nejak nad 100-120 jinak vše funguje jak má,,,a jeste jeden postreh se sibrem,,,treba v zime kdyz mam v aute hodne vytopeno treba 26-27°C a nasednu s botama od snehu tak se to zacne rychle potit, zapnu na climatronicu odmlzeni okna a auto si samo priotevre sibr ( asi k nejaky recirkulaci vzduchu) ptal sem se na to spousty lidi i ve skodovce a vsichni rekli ze je to naka blbost, avsak v autorizaku mi to jeden potvrdil tak nevim...
Gorila2007
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Gorila2007 »

Mě se to také stálo.Bylo vyřešeno,tak musí byt čisté a suché
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

ja som to riesil u brata na a6 vzcistil som to namastil hhs a islo to jak vino
LB
Přispěvovatel

Příspěvek od LB »

nevite někdo nahodou jak se nasazuje ta cervene odtokova hadička ze sibru do toho gumového vyvodu co je ve dveřích?mam ji povytahlou a zateka mi tama do auta..a tim otvorem co je zevnitř to je nerealny..jedna se o 02
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

ak sa okno pri zatvarani otvara skus spravit zakladne nastavenie . ak mas ten otocny gombik tak ked je okno zatvorene tak ten gombik zatlac a drz ho okno sa otvori a zatvori a malo by to potom ist normalne. Aspon u mna to tak fungovalo.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“