Koupě Mondeo 2.0TDCI

Moderátoři: šulda, Moderátoři

PLUSH
Nováček
Odpovědi: 0

Koupě Mondeo 2.0TDCI

Příspěvek od PLUSH »

Dobrý den,zvazuji koupi Mondea r.v.2001 ve vybave Ghia. Je u tohoto modelu neco naco si dat pri koupy vetsi pozor? Jak jsou natom s poruchovosti? Dekuji
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

poruchovost extremni proto jsou tak levna. kup si 2003 vejs po faceliftu ty jsou na tom lip a nepocitej ze bude mit pod 2kila najeto
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Rezaví to u zadní nápravy. Nejspíš tam bude vyměněné komplet vstřikování, páč se to sralu ještě v záruce. Chce to dohledat v servisní dokumentaci. Pokud měněné nebylo, tak nebrat.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

a napravy, setrvaky. startery , alternatory. vodni pumpy. serva.diry v pistu u 6 kvaltu loziska v prevodovkach. atdddddd kup si facelift ten byl s tim vstrikovanim na tom lip osobne bych mondeo nebral ani zadarmo zlaty fokusy
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

papouch22 píše:a napravy, setrvaky. startery , alternatory. vodni pumpy. serva.diry v pistu u 6 kvaltu loziska v prevodovkach. atdddddd kup si facelift ten byl s tim vstrikovanim na tom lip osobne bych mondeo nebral ani zadarmo zlaty fokusy
A jak se to ještě pěkně opravuje že? Noční můra. :D (wallbash)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

přesně jak píšou kluci - já bych se tomu vyhnul, kámoš má 2007 a hnije mu to kolem zámků!!! Má najeto 40tis, teče vodní pumpa, turbo po výměně atd...
Je to pěkný, velký auto ale těch problémů je tam až moc
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

na turbo sem zapomnel (LOL) no jo kdyz se nevysere mechanicky tak se posere ta elektronika. tu ale 2001 jeste nema tak muzes byt v klidu tam je jenom banka.
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
luka.luka
Sběrač informací

Příspěvek od luka.luka »

Nešel bych do toho, všechno na to stojí balík... Když se ti poserou vstřiky, připrav si 32.000 Kč za originál a nebo 20.000 za repas, turbína taky nic moc, spojka - dvouhmota, taky balík a jinak všude přístup jak k penězům!!!!
johnyram
Sběrač informací

Příspěvek od johnyram »

Ježíši, tady to je snad fórum na úrovni ne?
Jak koukám na ty některé slinty některých, které jsou technicky o ničem a z doslechu, kámoš kámoše a podobný kraviny. Jáký pán, takový krám
Já mám model 06, Tdci 96 kw, max výbava, měněno akorát brzdové destičky, kotouče, a dal jsem turbo na repasi. Mám najeto poctivých 200 tis. a bez problémů. Už čekám na čepy atd. vše ještě původní, jeté převážně dálnice. Nikde nic nebouchá, netluče, nevrže. Ale už to není jak nové, to je jasné. Průměrná spotřeba kolem 6 litrů.
A to je z osobní zkušenosti a né jen z doslechu. Ale níž než 03 bych taky nešel a šel bych do něj bez obav znovu, nikdy mě nezklamalo. (zatím :D )
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak třeba papouch22 ve Fordu léta dělal...
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

johnyram píše:Ježíši, tady to je snad fórum na úrovni ne?
Jak koukám na ty některé slinty některých, které jsou technicky o ničem a z doslechu, kámoš kámoše a podobný kraviny. Jáký pán, takový krám
Já mám model 06, Tdci 96 kw, max výbava, měněno akorát brzdové destičky, kotouče, a dal jsem turbo na repasi. Mám najeto poctivých 200 tis. a bez problémů. Už čekám na čepy atd. vše ještě původní, jeté převážně dálnice. Nikde nic nebouchá, netluče, nevrže. Ale už to není jak nové, to je jasné. Průměrná spotřeba kolem 6 litrů.
A to je z osobní zkušenosti a né jen z doslechu. Ale níž než 03 bych taky nešel a šel bych do něj bez obav znovu, nikdy mě nezklamalo. (zatím :D )
asi mas dobry kus
ale podle toho co pises mi to pripada ze auto mas od novyho a jezdis s nim jenom ty.. takze o to pecujes a chovas se k tomu.. ale rikam ze koupit mondeo z 2001 v TDCI je velke riziko pro krach domaci kasicky. treba to bude vyhodna koupe nerikam ale poruchovost mondei je vysoka. nekdy to muze byt i dan sluzebnich vozidel, stridani ridicu a zemekoule 2x na tachometru.. jestli mondeo tak 2003 vejs a vyhnul bych se poslednim modelum ktery mely dpf filtr nez zacaly delat soucasny mondeo
jäk sem psal osobne bych mondeo nekoupil
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Johnyram- nezdá se ti, že Tvoje zkušenost s jedním vozem nemá moc velkou vypovídací hodnotu.?.Měl jsi štěstí a buď rád..Statistika mluví jinak a Plush se jen ptal a ostatní mu jen řekli svoje zkušenosti a názor..nic víc a nic míň...
nepropadat panice...
Csala
Přispěvovatel

Příspěvek od Csala »

Samotne Mondeo az taky problem nebude http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... ord-mondeo, ale ten TDCI asi problem je. Jedine natrafit na dobry kus s malo km.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
johnyram
Sběrač informací

Příspěvek od johnyram »

No jo hoši, ale co by jste jako doporučili? Kolega koupil v roce 07 Passata v naftě, kolikrát ten už byl nuceně v servisu... A neustále ho zlobí ta elektronická ruční brzda. Dal za to takový ranec ale spolehlivostí to zrovna moc neoplývá, neustále elektronický problémy, několikrát odtah. Ono když je to do 60 tis.km 5x tak nevím nevím. Je moc hezký, ale to je asi tak všechno. Do toho bych nešel zase já. Zlaté mondeo.
Ono se dobře říká tohle ne!
Tohle taky ne!
Tak každý taky připište co ano, aby si kupující udělal obrázek, když to či ono je teda takový krám.
Viděl jsem v De taxikářský mondeo s 960 000 km :!: A pořád slušně jelo :)
Naposledy upravil(a) johnyram dne 06 říj 2010, 12:54, celkem upraveno 2 x.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

kdyz mondeo, tak po focaleftu 2003 - ten novejsi model s hranatejsima mlhovkama, jinak svezeni je to uzasny, nejakou dobu jsem ho mel v tiptroniku a vzpominam, stehovak uzasnej, mel najeto 180tis km a stav jako novej, jizdni vlastnosti spickove - super svezeni na delsi trasy, akusticka pohoda za volantem super, kam se hrabe kadla kadla TDI PD :D
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Odpovědět

Zpět na „Ford“