Kdo má Magic Dash CAN

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jipi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jipi »

ved si to aktualizuj
soft, mcu 1 + 2
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
JS65
Přispěvovatel

Příspěvek od JS65 »

Ahoj lidi. Pred par lety sem si zakoupil Magic Dash a byl sem spokojen proto ze sem uplnej laik a sahal sem jen na auta Skoda Fabia do r.v.2004.
Ted mam zajem o verzi Magic Dash Can ,ale nevim jak se delaji ty CRYPTO protoze sem se potkal s Audi A4 1,9 TDI r.v.2004 a ta sice sla nacist ale neukazala mi skutecne KM oproti budikum mi hodila uplnou hovadinu....proto se chci zeptat jak prepsat i CRYPTO. Byl bych absolutne vdecnej za nejaky navodek pac prodavajici semnou taky moc nekomunikoval a tvrdil ze Magic Dash Crypto podporuje a ja nechci koupit dalsi vec a zase si nebudu vedet rady.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Magic Dash CAN jsem mel a smaznul jsem ho z pocitace.... Velice nespolehlivy SW..... tak bacha.... Nesel precist Golf IV r.v. 2001 1.9 TDI....
JS65
Přispěvovatel

Příspěvek od JS65 »

josef10 píše:Magic Dash CAN jsem mel a smaznul jsem ho z pocitace.... Velice nespolehlivy SW..... tak bacha.... Nesel precist Golf IV r.v. 2001 1.9 TDI....
Divne....ja nemel az na par AUDIN zadne potize. A mnel si to komplet propojeny i s programatorem? sorry za hloupou otazku ,ale uz sem zazil jak nekdo pouzival jen soft

Obrázek
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

já nevím, napadlo někoho, že by problémy mohly být způsobeny používáním čínské verze?? Prodává se již docela dlouho a nikdo tady nepsal, jestli má originán, krom jednoho, co psal na support...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

No já mám magic dash can už dlouho,není to sice dokonalý stroj ale není zase špatný-za tu cenu.
No nevím ale já jsem nikdy žádný clon neviděl,jestli někdo jo, ať jsem dá odkaz.
JS65
Přispěvovatel

Příspěvek od JS65 »

No tohle sice neni čina ,ale Polsko a pouzival jsem to 3 roky. Jen potrebuji od nekoho sliset jak na CRYPTO pac vubec netusim jestli se to prepisuje automaticky pri oprave KM nebo to treba nekde prepocitat a zapsat treba do R.J. prosim kdo vite oc de napiste ,de mi jen o to ze si chci koupit nasledovnika Magic Dash CAN a pokud budu delat stejnou chybu pri prepisu tak mi je to naprd. Treba pri AUDI 1,9TDI r.v.04 sem dal zapsat 100t a skocilo tam 83t jen priklad.
wings
Nováček

Příspěvek od wings »

prodam ridici jednotku 038 906 012 cl 81 kw chiplon na 100 cena dohododu vali se mi doma piste na mail MVins@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“