Kdo má Magic Dash CAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj lidi. Pred par lety sem si zakoupil Magic Dash a byl sem spokojen proto ze sem uplnej laik a sahal sem jen na auta Skoda Fabia do r.v.2004.
Ted mam zajem o verzi Magic Dash Can ,ale nevim jak se delaji ty CRYPTO protoze sem se potkal s Audi A4 1,9 TDI r.v.2004 a ta sice sla nacist ale neukazala mi skutecne KM oproti budikum mi hodila uplnou hovadinu....proto se chci zeptat jak prepsat i CRYPTO. Byl bych absolutne vdecnej za nejaky navodek pac prodavajici semnou taky moc nekomunikoval a tvrdil ze Magic Dash Crypto podporuje a ja nechci koupit dalsi vec a zase si nebudu vedet rady.
Ted mam zajem o verzi Magic Dash Can ,ale nevim jak se delaji ty CRYPTO protoze sem se potkal s Audi A4 1,9 TDI r.v.2004 a ta sice sla nacist ale neukazala mi skutecne KM oproti budikum mi hodila uplnou hovadinu....proto se chci zeptat jak prepsat i CRYPTO. Byl bych absolutne vdecnej za nejaky navodek pac prodavajici semnou taky moc nekomunikoval a tvrdil ze Magic Dash Crypto podporuje a ja nechci koupit dalsi vec a zase si nebudu vedet rady.
Divne....ja nemel az na par AUDIN zadne potize. A mnel si to komplet propojeny i s programatorem? sorry za hloupou otazku ,ale uz sem zazil jak nekdo pouzival jen softjosef10 píše:Magic Dash CAN jsem mel a smaznul jsem ho z pocitace.... Velice nespolehlivy SW..... tak bacha.... Nesel precist Golf IV r.v. 2001 1.9 TDI....

já nevím, napadlo někoho, že by problémy mohly být způsobeny používáním čínské verze?? Prodává se již docela dlouho a nikdo tady nepsal, jestli má originán, krom jednoho, co psal na support...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

No tohle sice neni čina ,ale Polsko a pouzival jsem to 3 roky. Jen potrebuji od nekoho sliset jak na CRYPTO pac vubec netusim jestli se to prepisuje automaticky pri oprave KM nebo to treba nekde prepocitat a zapsat treba do R.J. prosim kdo vite oc de napiste ,de mi jen o to ze si chci koupit nasledovnika Magic Dash CAN a pokud budu delat stejnou chybu pri prepisu tak mi je to naprd. Treba pri AUDI 1,9TDI r.v.04 sem dal zapsat 100t a skocilo tam 83t jen priklad.
prodam ridici jednotku 038 906 012 cl 81 kw chiplon na 100 cena dohododu vali se mi doma piste na mail MVins@seznam.cz