Práce

Opraváři - dejte o sobě vědět! :-). Každou chvíli potřebuje někdo pomoci s autem.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Práce

Příspěvek od A6TDI »

Takže sem se po delším rozvažování rozhodl pro asi netradiční věc i kdyby neměla mít úspěch a měl bych pobavit zde přítomné členy.
Mezi hlavní důvody mého rohodnutí patří mizivá šance na uplatnění ve svém oboru a dlouhodobý zájem o auta.
Pokusím se stručně nastínit situaci -
Chtěl bych nabrat nějaké zkušenosti okolo diagnostiky a oprav aut nebo motocyklů
Na rekvalifikaci ani učnák s patnáctiletýma výrostkama se necítím .
Kdyby bylo možné pracovat u někoho kdo má zkušenosti a know-how a nebojí se o ně podělit a v neposlední řadě má i trochu toho učitelského talentu - byla by to pro mě skvělá příležitost .
Trochu k mojí osobě , je mi 27 let SŠ Automatizace výroby (mechanikCNC strojů a výrobních linek+ programování)
= umím pracovat na klasických obráběcích strojích (frézky soustruhy souřadnicové vrtačky magnetické brusky lasery dérovačky ohybačky lisy ..........tryskače CO + samozřejmě vše v CNC provedení. Jinak klasická strojařina je samozřejmostí.
Poslední pracovní místa byla jako vedoucí údržby 1x strojírenství 1xpotravinářství vše obrovské firmy (je toho celkem dost s čím sem se setkal , co se výrobních zařízení a údržby týče více v CV)
Pro úplnost doplním že co se platu týče sem ochotný pracovat "za stravu a noclech"
Možno i jako oficialní zaměstnanec
Nakonec uvádím že jsem pracovitý rozvážný a svědomitý člověk .
Co se fyzičky týče , neměl by být problém kde co povolit a dotáhnout.

CV případným zájemcům rád zašlu

Konstruktivní příspěvky přivítám a předem děkuji

Nejsem zloděj který za týden vybílí servis.
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 12 říj 2010, 21:01, celkem upraveno 2 x.
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Ještě odkud jsi.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Honza M píše:Ještě odkud jsi.
Mám barák poblíž města jménem Humpolec.
Odpovědět