ADEPT NA BAN

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

nogis
Aktivista
Odpovědi: 0
Příspěvek od nogis »

Nebylo by od věci konečně napsat jaká úprava se s jakou vylučuje, případně jak se některé úpravy provádějí. Aby se pak další zájemci zbytečně nedivili...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
cardomain
Sběrač informací

Příspěvek od cardomain »

kdokoliv může a má možnost před onjednávkou zavolat a na cokoliv se pozeptat.
jsou možností u individuálních úprav které není možno realizovat,především ty když někdo chce vyrobit z obyčejného seriového kusu volantu např. Golf IV,Passat,Fabia RS a z něj vyrobit supersportovní nejlépe tedy volant z modelu R32

např. jedličkový šev nelze u zesíleného volantu
založit znak R32 pro co nejhezčí vzhled lze u nezesileného volantu
ne vždy každý odstín barevné kůže co nejbližší originálu lze u dodavatele zamluvit atd, proto doporučuji před každou objednávkou,zavolat,domluvit se.. ;)
r.martinec
Aktivista

volant

Příspěvek od r.martinec »

lze přijet a vyměnit za nějaký co máte na skladě?auto týden bez volantu je mi na prd.
cardomain
Sběrač informací

Příspěvek od cardomain »

ano lze po předchozí domluvě na uvedených kontaktech.
doba výroby obšití je 24hodin.
výměnu lze provést na Trutnovsku
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Jsem rád, že víš, která bije... Myslíš, že byl problém tohle napsat, když jsem měl volanty u tebe? Že něco s něčím nejde (viz. jak sám píšeš - "např. jedličkový šev nelze u zesíleného volantu, založit znak R32 pro co nejhezčí vzhled lze u nezesileného volantu")? Stačilo zavolat (ikdyž stále tvrdíš, že jsi volal, ale oba naše telefony byly připravený hovor přijmout, takže jsi prostě nevolal...) nebo napsat a domluvit se na řešení. Než pak tvrdit, že si za to vlastně můžu sám, když jsem to chtěl? Ano, chtěl, ale myslíš, že když ti lepidlo vyteče z obou stran kolem znaku, tak si za to můžu sám? To jsem za to nemusel dávat 2000Kč. V jednom místě je na kůži vada a zezadu je v jenom místě pod kůží celkem velká bublina - nic příjemného... To samé s volantem z Cupry. To jsi sice psal předem, ale proč nikde neuvádíš, že červená nit nejde udělat v jedličkovém švu protože se ti s ní špatně dělá? Tak si kup jinou červenou. Požadavek zněl jasně. Zachovat originál vzhled volatnu Seat Leon Cupra R. To mají zákazníka napadnout všechny tyhle možnosti, když ty je víš? Jediný zlepšení vidím v poznámce "Na vlastní žádost vám jej nafotím včetně detailu a odešlu na váš mail který bude uvedený v objednávce. " Když jsi je před cca měsícem dělal mě, tvrdil jsi vesele, že před odesláním každé objednávky detailně fotíš a posíláš mailem. Nic nepřišlo. Když jsem se ohradil proti kvalitě volantů v balíku, napsal jsi, že děláš tuším 600 volantů týdně a kdyby jsi měl každému posílat fotky, neděláš nic jiného... Fotky jsi neposílal nikomu a jen je sliboval nebo jsi je z výše uvedených důvodů mě radši neposlal?

Třeba tento příspěvek pomůže dalším zájemcům v rozhodování...
cardomain
Sběrač informací

Příspěvek od cardomain »

To NOGIS: JSI PŘESNĚ CLOVĚK CO OČEKÁVÁ ZA NEJMÍŇ PENĚZ NEJVÍCE MUZIKY..

Volant v případě poškození či vady můžeš reklamovat,máš na to právo,bohužel do dnešního dne nikdo nezavolal,nenapsal,nic nereklamoval,bral jsem to tudíž za uzavřenou věc.
Oprava by byla samozřejmě bezplatná.
Navíc vyrobit ze standartu volant R32 není žádná sranda a vlepovat znáčky apod. taky ne,práci jsem nedělal já ale mí zaměstnanci u kterých nejsem schopen dělat ještě kontrolora kvality ale snažím se ve volném čase před odesláním vše prohlídnout,ani oficiální výrobní závod není schopen vyrobit 100% kus volantu a vím o čem mluvím,tohle není práce stroje ale ruční práce člověka.

Zde přidávám fotografie,když pan Nogis tvrdí že je nedělám a nikomu volanty nezasílám,tak opak je tvrzením.Další věc je milý kolego že volám taky a vám jsem volal na 2tel. čísla a nejste schopen zavolat nebo prozvonit zpět, já se pokoušet volat celý den nebudu,když neumíte odebrat tel.
Tudíž vyvracím obě vaše lživé tvrzení.

posuďte sami...u obou volantu byly vkládáný znaky ve středech dole.

Obrázek
Obrázek
Persan
Přispěvovatel

Příspěvek od Persan »

Ten cupra R volant byl pro mě a druhý telefonní číslo bylo na mě, mobil mám zaplý celý den, pokud nezvedám, volám zpět-nevolal nikdo ;)

O vašem jednání se asi bavit nemusíme, dokud volanty byly u nás, vše bylo samozřejmě možné udělat, změna nastala, když se volanty vrátily zpět a hlavně ten z R32 se nepovedl. Když tady teď házíte slovy, jak chceme málo peněz za hodně muziky-proč jste to neřekl dopředu, před zaplacením jste v tom neviděl problém (LOL)
když děláte 600 volantů denně tak asi víte, co vyrobit umíte a co ne, nechtějte, abychom to za Vás rozhodovali my ;)
Persan
Přispěvovatel

Příspěvek od Persan »

Jinak fotky hezký, ale na mail je nikdo neposlal. Cardomain tady osočuje ze lži a sám kecá jak když tiskne (wallbash)
Jinak cupra R volant je pěkně udělanej a práce byla rychlá, jen to jednání trochu vázne, hlavně po zaplacení ;)
cardomain
Sběrač informací

Příspěvek od cardomain »

kolego 600 (crazy) volantů denně je trochu přestřel,čtěte pozorněji je jich cca 150 individuálních týdně.
Dále nikdo netvrdil že jsem vám je posílal na mail,ne neposílal,z časových důvodu díky cestování v autě mezi Českem a Polskem to nebylo možné.
Dále když se nepovedl R32 prosím o navrácení,dám vám zpět originální kus,protože řeči jako uvádíte zde,tak na to nejsem zvědavej,běžte si srdce vylívat třeba někde do diskuse na libimseti.cz a ne zde mě do inzerce,kdyby jste byl co od čeho zavoláte a řešíte věci okamžitě,bohužel nejste schopen (LOL)
Persan
Přispěvovatel

Příspěvek od Persan »

Snaha byla, víceméně jsme byli odbyti s tím, že na to ten volant nebyl uzpůsoben (hroznej problém říct to předtím).
K řečem o líbimseti-jedinej, kdo se tu zachoval jako děcko jste byl Vy a když už nemáte argumenty, začínáte kopat.
No, reklamu si děláte sám, každý strůjce svého stěští ;) Snaha řešit to byla, bohužel jen z naší strany, nicméně uznávám, že originál volant jste myslím nabízeli...
Nehodlám dělat negativní reklamu, jedná se spíš o návrh na zlepšení služeb :)
Persan
Přispěvovatel

Příspěvek od Persan »

A k fotkám-bylo řečeno, že fotky VŠECH volantů posíláte, ne že je doma archjivujete ;) nicméně to už bylo opraveno ;)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Vezmu to popořadě. Rozhodně nejsem člověk co chce "hodně muziky za málo peněz", ale za svoje peníze chci slíbený standart služeb. Ne výmluvy... Do dnešního dne nikdo nenapsal... Zase lži. Psal jsem ten den, co volanty dorazili. Napsal jsi mi, že pokud nejsem spokojenej, že volant bez problémů prodám a pošlu jinej na přešití. To je fér? Mám prodat něco, co není 100%? Píšeš předělání origa na R32. To jsem chtěl, ty jsi napsal - "umíme, ale neuděláme". Tenhle má do R32 sakra daleko. Ale takhle jsme se domluvili, nic proti. Chápu, že je to ruční práce, taky jsem to v mailu zmiňoval, že evidentně každý z těch volantů dělal někdo jiný. Cupra - super, tu jsem chválil bez výtek, ale z Bory to bylo horší. S voláním si stojím za svým. NIKDO NEVOLAL. Denně vyřídím celkem dost hovorů z neznámých i skrytých čísel, tak nevidím důvod, proč bych neměl vyřídit i tento. Jak jsem několikrát psal - telefon ležel celej den přede mnou na stole v kanclu. Fotky pěkný, je i celkem pěkně vidět to vyteklé lepidlo na obou stranách znaku. K počtu volantů - psal jsi 600 týdně, Persan si to prostě jen špatně zapamatoval, nic víc. Na libimseti.cz fakt nechodím, taky ti neříkám, že máš fotky na Amatérech. Tak prosím bez nemístných poznámek. Jestli ti vadí, že ti píšu do inzerce, můžu to zkopírovat i jinam. Chápu, pravda bolí, ale když něco poseru, tak taky dostanu přes pazoury a musím to řešit. Volant vracet nebudu, celkem si na něj zvykám, ale přišlo mi fér, aby případní zájemci věděli, co a jak. To, že ty jsi to takhle rozjel a začal kolem sebe kopat, je tvůj problém. Já jen napsal, kde vzniknul problém. Celkem dost věcí totiž možná i neúmyslně tajíš a pak vznikají zbytečný dohady. ;)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

A kdyby někdo měl zájem, můžu poskytnout veškerou mailovou komunikaci, včetně soukromých zpráv s datumy a časy. Velmi nerad se totiž nechávám nazývat lhářem.

Celkem zajímavý počtení, už mám skoro na krku trestní oznámení za pomluvu... :roll:

Abych ti dál nekazil inzerát, můžeme si psát tady

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=69045

;)
cardomain
Sběrač informací

Příspěvek od cardomain »

aktuální
cardomain
Sběrač informací