A4 1.9tdi twin turbo

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

talimero
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

A4 1.9tdi twin turbo

Příspěvek od talimero »

Zdravim vsetkych dieselpowerakov, nema niekto skusenost ci by slo dat twin turbo do Audi A4 1.9tdi 96kw AVF quattro?
maxking
Přispěvovatel

Příspěvek od maxking »

prečo to chceš robiť? dôvod?
SEAT Ibiza 6k 1,9 TDI, 128 kW (175 k) a 380 Nm
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Příspěvek od Smradlavá žížala »

Mě zajímá co se tady spustí za lavinu :roll:
Golf 4 tdi ajm 280 PS 545 Nm
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

prijdou mi dve turba zbytecna slozitost
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Zizala z konkurencneho fora to ma tusim ze v GIV AJM. Je umenie zladit dva turba a hlavne nakrmit a uchladit ale pali to jak hovado. Ako na Drag ucely je to urcite dobre riesenie, ale vozit sa na tom dennodenne v aute asi nebude to prave orechove. A treba si uvedomit ze hlavne sa to neda spravit za par supiek, ale treba si pripravit poriadnu porciu kapitalu.
Tommy TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Tommy TDI »

A treba si uvedomit ze hlavne sa to neda spravit za par supiek, ale treba si pripravit poriadnu porciu kapitalu.[/quote

Stejne si to většina lidí rozmyslí když buť budou muset vymýšlet mýsto kam ty turba dát,nebo někoho za to zaplatit,nehledě na to že bude záležet na volbě velikosti Turb mezi sebou.
A Sprinty to určitě neukrmí :D
Alhambra II TDi AUY-ASZ
AUY nám umřelo-vzpomínáme:-)

Iveco Daily 35C 11 6Q Original měchy
Iveco Daily 40C14 3litr :-) ex automat,original měchy

UNC 060

AR 159 2.4JTDM 154kW Q4 :-))
talimero
Přispěvovatel

Příspěvek od talimero »

A keby ste orientacne aj napisali co vsetko k tomu treba a cenovo kolko by to stalo? Slo by to do 3000€?
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

za 3000euro neuděláš ani pořádný koně s jednim turbem
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

talimero píše:A keby ste orientacne aj napisali co vsetko k tomu treba a cenovo kolko by to stalo? Slo by to do 3000€?
Zabudni a pokial si aspon mechanicke prace nevies urbit sam tak duplom. Vies si predstavit kolko noci spekulovania treba len nato aby si tam obidve turba napchal, aby si to navzajom nezavadzalo, aby sa to tepelne neovplyvnovalo, a aby sa ktomu dali strcit aj pazuri ak bude treba nieco dostelovat??? A vstreky ktore by dokazali dat poriadne nazrat tym dvom turbam? Spojka, prevodove ustrojenstvo + pohon, podvozok brzdy, motormanazment, atd. Naco ti budu 2++k a viac ked ich nebudes vediet efektivne preniest na vozovku a nasledne aj skrotit?
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

O následné zkrocení koní se mu postarají brzdy Porsche- talimero to vzal totiž od správného konce. :D
Ty peníze na dvě turba stačit fakt nebudou.
Je k tomu všemu třeba připočítat IC, sání, výfuk, spojku, vstřiky, soft...
Ale s jedním turbem by se při takovém rozpočtu dalo nahnat pěkné stádo. :)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Já jsem myslel větší výkony, když se někdo ptá na twinturbo na 1.9TDI, tak počítám, že se bavíme o výkonech hodně převyšující hranici 250hp.

za 3000euro - cca 75 000,-kč. Jenom spojka stojí cca 20 000,-kč, Trysky dalších cca 18-20tis. Potom dvě správně zvolený turba taky hodně peněz.(to už jsi skoro na těch 3tis euro). Na tohle už musíš mít vymyšlený svody pořádný. A to,že musíš mít udělaný pořádný výfuk, IC a vedení,aby všechno fungovalo, o tom ani nemluvim. Další věc je ta,že to na 100% nebude hned fungovat,takže laborování proč to nefunguje atd. A následné naladění nebude záležitost pár hodin. Potom třeba přijdeš na to,že ty turba,co jsi použil nejsou to pravé ořechové,takže budeš zkoušet jiný.
To jsem zmínil jenom základní věci, bez kterých to prostě nejde a je tam určitě spousta a spousta dalšího.......
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Myslel jsem s penězma na jedno turbo.
talimero
Přispěvovatel

Příspěvek od talimero »

Tak otazka bude inac polozena, za kolko OJRO by to slo? Ak mozem poprosit nepiste mi ako to nejde ale ako to ide ;)
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Příspěvek od Smradlavá žížala »

Jestli chceš, tak si mě přidej na FB, můj mail je dieselextra@seznam.cz, mám to zaplý skoro furt. Neříkám, že všemu rozumím, ale na otázky na který budu znát odpověď odpovím. Nikdo ti nic neřekne, protože se bojí, aby jsi to neměl náhodou o něco lepší. Já k tomu mám opačnej přístup.
Golf 4 tdi ajm 280 PS 545 Nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“