Mám takový problém. Dal jsem si nachipovat Passata 81kw u jedné dost známé firmy. Po úpravě to už 4krát předělávali a pořád jsem se nedostal ke stoprocentní spokojenosti. Auto mě při akceleraci ve 2000ot/min vibruje a přestane až ve 2500ot/min.Pokuď vydělám chipy a dám seriové tak je to ok. Teď ta otázka: -moc nafty nebo vzduchu?
Seidl píše:Mám takový problém. Dal jsem si nachipovat Passata 81kw u jedné dost známé firmy. Po úpravě to už 4krát předělávali a pořád jsem se nedostal ke stoprocentní spokojenosti. Auto mě při akceleraci ve 2000ot/min vibruje a přestane až ve 2500ot/min.Pokuď vydělám chipy a dám seriové tak je to ok. Teď ta otázka: -moc nafty nebo vzduchu?
Ni divného, toto se stává často, důvod bude někde tam jak píše chucky, mechanická věc, možná taky setrvák.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Zkoušel jsem vstřiky z SDI a nedělalo to. Tak si myslim že to setrvák nedělá.Když jsem to měřil na Vagu tak při zatížení to dává o 5mg/h více nafty než je povolena hodnota. Přitom vzduchu tam jde tak jak má. Mám podezření že je ta úprava zase odfláklá.
Tento problém jsem měl na dvou autech - zhruba od 1900 - 2200 ot. vybrace, taky jsem to zkoušel řešit - ALE VZDAL JSEM TO - PROSTĚ JSEM ŘADIL A VYUŽÍVAL MAX VÝKON V ROZMEZÍ 2500-4500 ot. a S TĚMITO OTÁČKY JEZDÍM U VŠECH TDI
- podle mě nezaškodí trošku i to TDI vytáčet
Cupra 4 TDI PD, Audi A4 TDI 81kw Quattro, GIV TDI 81kw
a pro zábavu - Mazda 323 1.6 16V T 4wd, Lancia Delta HF Integrale
je to na stopro mechanická věc. prostě tam máš větší výkon a hlavně krouták. taky s tím trochu bojuju. ale u mě je to převodovka. nějak ten krouták nechápe..