Iba 1.6bar a 200ps - projekt pokračuje úspešne.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to je srandy človek tu spomenie upravu prevodových stupnov a finálneho prevodu do rýchla a už aj je tu diskusia o maximálnej rýchlosti.
Ano teoreticky to je cez 300Km/h.
Ano postavil som takú prevodovku na predvádzačke Skoda Octavia 4x4 220PS takže prosím k veci. Vzhladom k výkonu a priebehu krútiaceho momentu sa bude maximálka po uprave pohybovať na cca 270 - 280Km/h
Zatial cena upravy tj. nové vodou chladené turbo, akceleračná komorová downpipe bez race zvodov pohybuje veeelmi nízko.
Dakujem.
Ano teoreticky to je cez 300Km/h.
Ano postavil som takú prevodovku na predvádzačke Skoda Octavia 4x4 220PS takže prosím k veci. Vzhladom k výkonu a priebehu krútiaceho momentu sa bude maximálka po uprave pohybovať na cca 270 - 280Km/h
Zatial cena upravy tj. nové vodou chladené turbo, akceleračná komorová downpipe bez race zvodov pohybuje veeelmi nízko.
Dakujem.
...to be or not to be... - faster
ABSOLÚTNY SÚHLAS!!!
Divím sa že to Stingray neporovnáva s raketoplánom. Technológia asi na rovnakej úrovni. 

Radim205D píše:Nic proti ale předohrabová fabia pro běžný provoz se zmiňovanými úpravami a 330PS přirovnávána k supersportu jako je Pagani Zonda zavání spolupráci s anděli sil světla jenž se proháněj na oběžné dráze se svými podobně úžasnými loděmi.
Tuhle diskuzi jste mohli nechat až na silvestra!!
z celý týhle diskuse mě zaujal vodní intercooler může sem někdo dát nějakej odkaz? jinak proč ne,japonci když omezili objem tak tam natlačili turba a měli výkon jako prase,ale to byl benzín,jinak si nedoveru představit fabii s takovým výkonem,už jen ty gumy co by to měly smyslu plně přenášet a ne se jen brousit o asfalt + ty poloosy.jestli to výjde tak to bude opravdu velká zajímavost.přeju hodně zdaru a trpělivosti aby to nevyšumělo do ztracena 

Tak si to nech od Pelhrimovskejh zmerit, at Ti tady verime a budes drzitelem rekordu v CZ s OABageta píše:300km/h mám za sebou a divili by ste se jak je to v klidu,Teplická dálnice Porsche 911 turbo

prozatimni je 292,647 km/h z 5. rijna 97
A4 2.5TDI V6 Avant Quattro 2002 132kW 8E B6, manual 6-ti; all origo
jenze ktomu sou urcity pravidla, musi to bejt letmej kilometr tou rychlosti, tam i zpatky do hodiny snadbokaco píše:Tak si to nech od Pelhrimovskejh zmerit, at Ti tady verime a budes drzitelem rekordu v CZ s OABageta píše:300km/h mám za sebou a divili by ste se jak je to v klidu,Teplická dálnice Porsche 911 turbo![]()
![]()
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Takze to nejlepe vychazi na rovine, nee?mvolesko píše:jenze ktomu sou urcity pravidla, musi to bejt letmej kilometr tou rychlosti, tam i zpatky do hodiny snadbokaco píše:Tak si to nech od Pelhrimovskejh zmerit, at Ti tady verime a budes drzitelem rekordu v CZ s OABageta píše:300km/h mám za sebou a divili by ste se jak je to v klidu,Teplická dálnice Porsche 911 turbo![]()
![]()
Skopce a dokopce to asi neklapne ani kdyby se to prumerovalo, asi

A4 2.5TDI V6 Avant Quattro 2002 132kW 8E B6, manual 6-ti; all origo
Bylo to dle tacho a už nebyl prostor,moc aut,jinak to auto dle tacho umí i 314km/h vyzkošenejch a možná i trošičku víc,ale lidi tě nečekaj tak rychle u sebe a tak je těžko to zkoušet dál
.Auto nebylo moje,ale prostě mě překvapilo jak se to auto chová a jakej je pocit ve 300km/h.Prostě pohoda a kultura.A co já vim tak ten rekord je neoficiálně překonanej několikrát 

ta maximálka 310 lm/h ti je u Fabie k ničemu, to auto na ni není stavěné aerodynamikou, podvozkem.. A Fabie i kdyby měla 500 koní bude jenom Fabie na to nezapomeň..tím ale nechci brát nadšeníStingray píše:Ale zase to je lahšie ako 4x4. Naviac sa dá prekopať prevodovka na do rýchlosti (klesne Nm) a zvýši sa teoretická maximálka na 310Km/hchucky píše:a proč sis nenašel nějáké vhodné 4x4? dyt to bude furt jenom hrabat, tak k čemu to je....?Stingray píše: Fabia je lahké auto a ak si pritvrdí zadok na tlmičoch aby to nepadlo na zadok pri šprinte (odlahčenie prednej nápravy) tak sa tam dajú robiť zázraky na šprintoch.

345HP ??!!reesha píše:Předpokládám, že už to pokročila do stádia plánůskodik píše:a v jakém je to už stadiujesti to není tajný,nebo jsou to jen plány?
![]()
Takže to vypadá, že my jsme pozadu.. Když Stingray 330hp, tak to my naplánujem 345! howgh
Šťastné a veselé
http://meteleskublesku.cz/media/03/snd/05.mp3

E91 N52B30