Zlý studený štart

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomas.kovanic
Nováček
Odpovědi: 0

Zlý studený štart

Příspěvek od tomas.kovanic »

Pred nedavnom som kupil octavku 1,9 TDi 81 Kw ASV.najazdenych 179 000.Za studena velmi zle startuje a ak nastartuje tak velmi silno zadymi,biely dym.inak ak ju necham 5 sekund klepat a vypnem uz chyta normalne.zhavice nove diagnostika OK.A este jedna vec,ak za chodu motora otvorim viko na dolievanie oleja tak tlakuje a ide para ale ak vytiahnem kontrolnu mierku oleja tak ziadna para ani tlaky.co s tym?
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

A předvstřik kolik?
tomas.kovanic
Nováček

No to netusim ale predpokladam,ze ak by bol spatne nastaveny predvstrek tak by ma na to pri diagnostike v servise upozornili.servisak mi povedal ,ze je to ok.tak neviem
markony
Nováček

Příspěvek od markony »

tomas.kovanic píše:No to netusim ale predpokladam,ze ak by bol spatne nastaveny predvstrek tak by ma na to pri diagnostike v servise u p oznornili.servisak mi povedal ,ze je to ok.tak neviem
nemá naftu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

že jsou žhaviče nové ne to bych nedal, žhaviče bych vyšrouboval a připojil na fajky, ukostřil a zapl žhavení pokud by oko vidělo rožhavené špičky po zhasnutí kontrolky tak bych žhavění věřil,

pokud padá nafta na to je dobrá třeba stará AC pumpa z favorita, vřadíš před čerpadlo a ráno dotlačíš naftu čerpáním nafty do petlahve taky zjistíš jestli řádně teče a neahá ji koš nebo filtr zpět miloš ;)
Edy
Přispěvovatel

Příspěvek od Edy »

Ja to mám takisto, akurát pri teplotách pod 5 stupňov, alebo pri dlhšo státi vozidla- 1 a viac dní. Podľa mňa Ti padá nafta.
tomas.kovanic
Nováček

co vsetko treba vymenit ked mi pada nafta?zhavice som kupoval nove a nasledne vymenil pred tyzdnom.
Edy
Přispěvovatel

Příspěvek od Edy »

Sám som s tým ešte nič nerobil. Začal by som ventilom v nádrži
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Edy píše:Sám som s tým ešte nič nerobil. Začal by som ventilom v nádrži
vem špejli s zjisti jestli tam vůbec je miloš
Odpovědět