Mám možná hodně blbej dotaz, ale jak blbej je nápad dodělat vyhřejvání krajních ZADNÍCH kož. sedaček v mé O1 Combi L&K.Bude to asi nehorazná pakarna, ale teoreticky by to jít mělo...
má někdo zkušenosti nebo nápad?
Je mi ted v těch mrazech lidí vzadu líto
jsem lidumil
Nevidím v tom problém, máš-li chut se s tím porvat, proč ne. Jen mi není jasné zapojení, použiješ stávající z předních sedaček nebo potáhneš kabeláž jako samostatný svazek a kam to zapojíš?Docela by mne to zajímalo, protože já mám výhřevy ze starých sedaček a mě zase napadlo, použít to na rozehřátí předního skla. Takže máš-li promyšlené zapojení, poděl se .
Ideálne by bolo zapojiť zadok rovnako ako predok, teda s možnosťou regulácie. Nie je v tom žiadny problém, len treba mať všetky komponenty na to potrebné. Zapojenie je pomerne jednoduché. A treba mať trochu čalúnnického nadšenia v sebe, keď sa budú vyzliekať a obliekať tie kože aby to zase pekne sadlo, ako originál. Prosím ťa ako si to myslel s vyhrievaním predného skla? Neviem si predstaviť, ako by sa na to dalo využiť vyhrievanie sedačiek, teda ak predpokladám že chcem cez okno aj vidieť.
ahoj, mám ze starých sedaček funkční výhříváky, jsou to takové kusy látky , uvnitř je nalepen ten vyhřívací drát a vyvedeny vývody.To celé se všívá do potahu sedačky/je-li to ve výbavě/. No já bych vzal tyto kusy a všil je do látky velikosti před. okna, ještě nemám promyšleno uchycení k před. oknu, ale myslím si že na rozmrazení by to mohlo stačit. Otázka je samozřejmě doba rozmrazení, ale není problém zapnout toto do zapalovače a zakouřit si.Nemám to samozřejmě odzkoušené ale podle sedáků-když je zapnu, topí to dost.Na každém díle toho vyhřívání je uvedena hodnota v ohmech, např: 0.48ohm,0.67ohm,0.36ohm.Je to jen takový nápad jak využít staré ale funkční vyhřívání. ?:
No a není lepší nez. topení, než párat sedačky? Montovali jsme to teď do bráchovy octy. Starší bufik ze sharana byl za 3000, čerpadlo vody za 1000 a dálkáč taky za 1000 Kč. Takže za 5000 Kč bufik s dálkáčem (nepočítám teda naši práci - 2 lidi x jeden den + pár drátů a hadic )
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
A proč myslíš že by Zdendas musel párat sedačky? Každá tochu šikovná ženská všije výhřev do autopotahů a na bok vyvede kabeláž.Spíše půjde o to zapojení, rellé pro dvě nebo pro čtyři výhřevy, je-li tam rozdíl já "něznáju".
No, nic proti,ale dát na kožený sedačky potahy, to jsem teda ještě neviděl. (osobně bych to teda neudělal) To pak mění situaci, ty potahy s vyhřejváním se dají koupit i od číňanů rovně do autozásuvky za pár korun
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS