AUDI A6 2,5TDI COMBI koupit ?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Smog
Sběrač informací
Odpovědi: 0

AUDI A6 2,5TDI COMBI koupit ?

Příspěvek od Smog »

Zdravím mám takový dotaz, zítra mám jet do Prahy se podívat na audi viz odkaz. U Audi dealere jsem si ověřoval jen kilometry ty sedí. Jinak zajímá mě co odchází na těchto autech (s čerpadlem počítám) kazí se něco víc ? Případně Vaše návrhy. Díky za odpověď-

Kód: Vybrat vše

http://autobazar.hyperinzerce.cz/audi/inzerat/3877645-audi-a6-2-5tdi-combi-model-2003-extra-kus-nabidka-praha-14/
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Podle těch obrázků je vidět, jaký prase s tim jezdilo. Sedadlo poblitý a koberce taky hustý. Ten člověk k tomu autu musel mít vztah...
Ale projet myčkou před focením zvládnul, to se divim. Z venku je krásná, ale to na fotkách auta bejvaj. Já bych byl zejtra v Praze opatrnej a oči na šťopkách!
Oct asv 2000, DieselPower
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Pája 19 píše:Podle těch obrázků je vidět, jaký prase s tim jezdilo. Sedadlo poblitý a koberce taky hustý. Ten člověk k tomu autu musel mít vztah...
... alespoň vidíš, že to není "naleštěná bída" :D
IMHO já také nesloužím autu, ale auto mě (neleštím a nečistím každý víkend)... nicméně technický servis auto dostává 1A 8)

To je nějaký čerstvý dovoz nebo nedávná změna majitele nebo co?... podle RZ
Nově udělaná náprava... pravděpodobně z toho nejlevnějšího materiálu před prodejem, takže tě to za cca 30tkm čeká znovu :(
Výměna oleje v převodovce? kde (včetně filtru)?
2,5TDI = zkouknout vršek motoru, čerpadlo....
TZ, co to tahalo?... mohl to být např. "chalupář", ale také to mohlo tahat plaťák...

Extra kus, extra cena, extra opatrně!!! (LOL)
GIV Variant TDi ???kW
Konwa
Přispěvovatel

Re: AUDI A6 2,5TDI COMBI koupit ?

Příspěvek od Konwa »

Smog píše:Zdravím mám takový dotaz, zítra mám jet do Prahy se podívat na audi viz odkaz. U Audi dealere jsem si ověřoval jen kilometry ty sedí. Jinak zajímá mě co odchází na těchto autech (s čerpadlem počítám) kazí se něco víc ? Případně Vaše návrhy. Díky za odpověď-

Kód: Vybrat vše

http://autobazar.hyperinzerce.cz/audi/inzerat/3877645-audi-a6-2-5tdi-combi-model-2003-extra-kus-nabidka-praha-14/
Ahoj,
Přítel mé sestry tohle auto má. Sice o 8 let starší, ale motor je stejný. Má najeto cca 300 000km,ale zatím vše funguje, jak má. Nedávno měnil pouze baterku. Říkal, že byla tak stará, že na ní snad viděl jěště hákový kříž (rofl)
petrjng
Nováček

Re: AUDI A6 2,5TDI COMBI koupit ?

Příspěvek od petrjng »

Konwa píše:
Smog píše:
Ahoj,
Přítel mé sestry tohle auto má. Sice o 8 let starší, ale motor je stejný. Má najeto cca 300 000km,ale zatím vše funguje, jak má. Nedávno měnil pouze baterku. Říkal, že byla tak stará, že na ní snad viděl jěště hákový kříž (rofl)
O 8 let starší byl starý dobrý pětiválec, který byl teměř nesmrtelný narozdíl od tohoto V6!!! (crazy)
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

kasička
1) žere
2) čerpadla
3) vačky
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

NEBRAT!!!
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

a podle spz to auto moc dlouho nema
brz00ro
Sběrač informací

Příspěvek od brz00ro »

Tydle audiny jsou držáky - hodně vydrží a je na ně spoleh. Ale nezdá se mi počet najetých kilometrů versus vnitřek.... a cena. tipoval bych, že má najeto něco přes 200..

Nejlépe nahodit na počítač a přečíst stav. Pokud budeš kupovat audi do 100t/ doporučuji požadovat auto se "servis mobility". Garance že bylo pravidelně kontrolováno a pouze u autorizovaného servisu audi. Toto ti nabídnou jenom féroví prodejci u auta, které není přetočené.
Chci nový šicí stroj: šicí stroje
vyšívání - výšivky zdarma a myslíte na Vánoce 2011
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

Tu mas nieco co uz stoji za zamyslenie: http://audiklub.cz/prispevekt129257 ;)
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

a nebo moje :) viz bazar prodam, tam sem uz vsechny neduhy odstranil :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“