Chlapi mám problém s hdi 66kw RHY rok 2002.Měl jsem sundaný potrubý přívodu paliva.Od tý doby auto nechce chytat.Někdy po delším točení cca 5 vteřin chytlo,teď už ne.Startér je už cca rok načatej,má slabý točky takže pujde ven.Po odpojení hadice přívodu paliva od nádrže nejde při klíčku ani při startování nafta.Je možný že by to mělo spojitost se startérem?Akorát když mě někdo roztlačí tak auto jde na první hrk a jede ůplně normálně.Diag nic neukázala a na palubovce nic nesvítí.Nemáte někdo popis pojistek,abych nemusel hledat která je na čerpadlo v nádži?Nebo nějaký řešení? díky.Jo a je to P 307 najeto 190 000km,údajně.
Jaký je tlak v railu při startu? Malé otáčky motoru můžou způsobit malý tlak v railu a pak to nechytne. Běží palivové čerpadlo v nádrži? Jaký je tlak nízkotlaké části?
Tlaky mě vůbec nedokázal změřit,ale budou nízký,protože startér tím sotva motá.Ale je mi divný,že když jsem od čerpadla v nádrži odpojil vývod co napájí motor naftou tak že z něho nevyšla při startu ani kapka nafty.Tak by mě zajímalo jestli to může mít spojitost s nízkýma otáčkama motoru při startu z důvodu startéru v pr....
Když napumpuju balonkem tak je výsledek ůplně stejnej.Tak kdybych po dvojím roztáhnutí skur... vstřikovače tak by to nejelo ne?Já už nevím jak jinak to odvzdušnit.Měl jsem povolenej vstup do čerpadla pak vstřiky a pokaždý když to šlo bez bublin tak jsem vedení dotáhnul.
Jo to je možný,domníval jsme se,že rok 2002 s kódem motoru RHY je stále ještě Bosch EDC15C2. Ale co je tam za systém by spíš měl napsat tazatel. Jinak na nízkej tlak při startu nechytne ani bosch ani siemens.
Když startuješ startérem , jde do vstřikování nižší napětí , než když to roztočíš přes převodovku . Prošel bych všechny kostry v motorovým prostoru . . . Řešil sem něco podobnýho na Xantii , po očištění koster startovala podstatně líp . . .