ked sa mi auto samočinne zamklo a kluče boli dnu na sedačke tak som ich musel vytiahnuť drotom to bol ale pôrod odvtedy mám spolujazdcové dvere poškriabané od drôtu
Jestli to maš zamčený SAFE tak odělej dekl ze spoda motoru a na spínač zpátečky na kontakt plus dej plus z baterky.Pak plastovýma klínama lehce odehni rám dveří a nějakým drátem máčkni na kolíbkový prepínač zamknout-odemknout.
martl píše:Jestli to maš zamčený SAFE tak odělej dekl ze spoda motoru a na spínač zpátečky na kontakt plus dej plus z baterky.Pak plastovýma klínama lehce odehni rám dveří a nějakým drátem máčkni na kolíbkový prepínač zamknout-odemknout.
To máš osobně vyzkoušený?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
martl píše:Jestli to maš zamčený SAFE tak odělej dekl ze spoda motoru a na spínač zpátečky na kontakt plus dej plus z baterky.Pak plastovýma klínama lehce odehni rám dveří a nějakým drátem máčkni na kolíbkový prepínač zamknout-odemknout.
To máš osobně vyzkoušený?
Mám to vyzkoušený ale nevím kterej rok výroby to byl,možný je že se to v průběhu let nějak měnilo.Každopádně za pokus to stojí.Jinak se mi podařilo u Superba vyklínovat rám dveří ,odevřít odkládací kastlík a vytáhnout náhradní klíče.Místo drátu je dobý mít železnou trubičku třeba 10mm,je lehká a má dobrou stabilitu.
blbost! zvlášt u zadních dveří tohle by šlo leda že by prasklo to lanko mezi klikou a zámkem! jinak by si tam mohl takhle štourat do bezvědomí.
to je stejny jako to video jak tam ten vůl otevře GIV magnetem sice hezký ale 95% věcí je tam plastovejch
majkl1 píše:Tak pokud je klíček v zapalování, tak se sice autzo zamkne, ale safe by se aktivovat neměl, takže odehnout rám a stisknout drátem spínač ve dveřích.