DOBRÉ ŽHAVIČKY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
DOBRÉ ŽHAVIČKY
ZDRAVÍM, chtěl bych vědět, zdali žhavičky, pokud jsou v pořádku jsou měřitelné nebo jestli jdou odzkoušet.
já když vezmu žhavičku z t4 , tak mi žádná po testu na baterce nefunguje, auto startuje hůř, třeba napotřetí, pokud jsou mrazy víc jak -10, ale vždycky jsem nastartoval.pokud je třeba -5 tak startuje dobře. chtěl bych vědět, jestli je možné, aby žádná nefungovalal a auto i přesto nastartovalo..
díky všem, co mi pomohou.erich
já když vezmu žhavičku z t4 , tak mi žádná po testu na baterce nefunguje, auto startuje hůř, třeba napotřetí, pokud jsou mrazy víc jak -10, ale vždycky jsem nastartoval.pokud je třeba -5 tak startuje dobře. chtěl bych vědět, jestli je možné, aby žádná nefungovalal a auto i přesto nastartovalo..
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Pro měřící přístroj OHM metr je to takřka skrat.Na baterku bych to nepřikládal protože pokud by byla v pořádku tak tě popálí nebo se zničí.To pokud je na nižší napětí než má baterie.
Jestli se nic neděje tak je totálně pryč.
Kup novou.
Ahoj
Kup novou.
Ahoj
VW Touran 2014 2.0TDI 103kW CFHC LIFE
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
proč by se měly zničit?vžyť před strtem na ně jde taky napětí z baterky,ne?petrce63 píše:Pro měřící přístroj OHM metr je to takřka skrat.Na baterku bych to nepřikládal protože pokud by byla v pořádku tak tě popálí nebo se zničí.To pokud je na nižší napětí než má baterie.
Kup novou.
Ahoj
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: DOBRÉ ŽHAVIČKY
presne tak isto som to mal a aj u mna boli vsetky KO, do -5 v pohode ale d uz bolo viac pod nulou tak to uz trebalo tocit dlhsieeriva12 píše:ZDRAVÍM, chtěl bych vědět, zdali žhavičky, pokud jsou v pořádku jsou měřitelné nebo jestli jdou odzkoušet.
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Ano, lze nastartovat i za takových teplot bez žhaviček, ale jak Ti radí Tomas dej si to urychleně do pořádku nebo Ti za chvíli odejde startér i baterka. Motory jsou konstruovány tak, aby spouštěly na první pokus a ten by neměl být delší než 5 sec. Ne to týrat třeba 2 minuty.eriva12 píše:to jsem udělal, ale nic a nevěřil jsem , že je možné nastartovat i při -25 stupních bez žhavení...sice po 2 minutách, ale nastartovalo..
odborník mi říkal že není možné při tak nízkých teplotách nastartovat bez žhavení tolika vadných...
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip