Diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Diagnostika
Cus, potrebujem poradit ohladom diag launch x431 a autoboss v30. Neviem sa rozhodnut , ze ktoru zobrat. Niejake plusy a minusy.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
diagnostika

kdyz budete v tom hodnoceni -co toto cena u nas cc25000
pridavam odkaz:
http://www.obddiagnostika.cz/multi-auto ... rbrain.php
http://diagnostiky.com/ zadej univerzalní diagnostika a koukni na Launch,
myslim že super cena.
myslim že super cena.
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Re: diagnostika
Hele a co umí ta vámi nabýzená X431, koukal jsem že to taky někde nabízej i v český verzi.jamol píše:
pridavam odkaz:
Grande Punto 1,3JTD 90PS
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
diagnostika
aby nedoslo k omylu nikdo tady nic nenabizi pouze me zajimal nazor na diagnostiku car brain.
"cena u nas "mysleno v CZ
Tak to promin, špatně jsem to pochopil, tam jak jsem dal ten odkaz tak nabízej LAUNCH už tu novou barevnou verzi za 22tis.kč a všude jinde dvoj až troj násobně dražší což je podezřelé.jamol píše:aby nedoslo k omylu nikdo tady nic nenabizi pouze me zajimal nazor na diagnostiku car brain.
Grande Punto 1,3JTD 90PS
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
bral jsem od nich diag peg/citr a naprosta spokojenost,mel jsem problem s instal tak jsem zavolal a vse vyreseno, z jejich strany hodne dobre jednani coz nemuzu rict o spouste dalsich,prodaji a uz je vic nezajimas.Grandák píše:Tak to promin, špatně jsem to pochopil, tam jak jsem dal ten odkaz tak nabízej LAUNCH už tu novou barevnou verzi za 22tis.kč a všude jinde dvoj až troj násobně dražší což je podezřelé.jamol píše:aby nedoslo k omylu nikdo tady nic nenabizi pouze me zajimal nazor na diagnostiku car brain.
Viem, ze kde co kupit, o toto mi neide, ide mi kvalitu cu je lepsie pre servisnu cinnost, spolahlivost, co je lepsie na co. Inak carbrain 655eur http://shop.rfsystem.sk/profi-diagnosti ... c-168.htmljamol píše:
pridavam odkaz:
-
- Nováček
Diagnostika
Zdravim,
Mam aj Autoboss V30 a aj CarBrain. V podstate sa carbrian s autobossom neda vobec zrovnavat.
Autoboss podporuje omnoho viac funkcii, lepsia stabilita, vacsia podpora, hlavne vacsia podpora co sa tyka aktualizacii, servisne funkcie VW a OPEL, taktiez to nema problem sa spojit so starsimi Renaultami (coz myslim ze zvladne iba CLIP,BOSCH,Delphi - ktore su s cenami uplne inde).
Dalsia vec je ze je na to vyvijana ceska verzia. Za velmi prijatelnu cenu.
Mam aj Autoboss V30 a aj CarBrain. V podstate sa carbrian s autobossom neda vobec zrovnavat.
Autoboss podporuje omnoho viac funkcii, lepsia stabilita, vacsia podpora, hlavne vacsia podpora co sa tyka aktualizacii, servisne funkcie VW a OPEL, taktiez to nema problem sa spojit so starsimi Renaultami (coz myslim ze zvladne iba CLIP,BOSCH,Delphi - ktore su s cenami uplne inde).
Dalsia vec je ze je na to vyvijana ceska verzia. Za velmi prijatelnu cenu.
-
- Nováček
Re: Diagnostika
Jaka je cena,jak je to s poplatky ,aktualzace.
autoboss je vcelku dobra platforma multidiagnostiky ale takych je na trhu v sucastnosti na mraky ide len o to ci v buducnosti budu cinani schopny pokryt aspon to co dokaze pokryt platforma bosch kts v europskom meradle,a nextech v azii,inak je bezpredmetne uvazovat o autobosse ako diag vhodnej a aj cenovo konkurencie schopnej pre nase dielne,skratka za tie peniaze v pohode zozeniete boschinu,atala,texu hoci jazdenku ale podporou na nas trh ovela vhodnejsiu ako autoboss 

vidim to rovnako...
proste, cinania zistili, ze na ELM sa uz zarobit neda, tak popri klonoch skusaju, viac (Launch) ci menej (Carbrain) uspesne...
tazko porovnavat nejake rychlokvasene sikmooke firmy s niekym ako je Bosch, alebo Magnetti-Marelli, ktori tie jednotky do aut naozaj aj vyrabaju, takze o nich daco musia vediet a nie su odkazani na reglementy vyrobcu alebo reverzne inzinierstvo...
proste, cinania zistili, ze na ELM sa uz zarobit neda, tak popri klonoch skusaju, viac (Launch) ci menej (Carbrain) uspesne...
tazko porovnavat nejake rychlokvasene sikmooke firmy s niekym ako je Bosch, alebo Magnetti-Marelli, ktori tie jednotky do aut naozaj aj vyrabaju, takze o nich daco musia vediet a nie su odkazani na reglementy vyrobcu alebo reverzne inzinierstvo...
-
- Nováček
Diagnostika
V podstate neviem co myslite tym, ze tych multi diagnostik je na trhu mrte. Myslim ze take co za nieco stoja su delphi,kts,texa,a aj magnetti marelli. Viac ci menej si myslim ze vsetky dokazu citat,mazat,live data, testy clenov a v niektorych pripadoch kodovania jednotiek, v tomto smere to ma aj autoboss.
Pokial by sme sa bavili o cene, hej mate pravdu ze v tej cene co zozeniete noveho autobossa zozeniete nieco pouzivane od KTS, avsak v druhom rade je treba sa zamyslet nad aktualizaciami a jejich cenou.
Urcite ma kazda multi diag vyhodu a aj nevyhodu, vzdy ku kazdej znacke je najlepsie mat diag priamo od vyrobcu, pokial od toho clovek caka divy a chce od toho neviem co(napr. lexia,clip,inpa,gt, atd....).
Mal som zakaznika ktory ma opla a delphi sa ho ani nechytila, takze tak...
Ale tisic ludi, tisic chuti.....
Pokial by sme sa bavili o cene, hej mate pravdu ze v tej cene co zozeniete noveho autobossa zozeniete nieco pouzivane od KTS, avsak v druhom rade je treba sa zamyslet nad aktualizaciami a jejich cenou.
Urcite ma kazda multi diag vyhodu a aj nevyhodu, vzdy ku kazdej znacke je najlepsie mat diag priamo od vyrobcu, pokial od toho clovek caka divy a chce od toho neviem co(napr. lexia,clip,inpa,gt, atd....).
Mal som zakaznika ktory ma opla a delphi sa ho ani nechytila, takze tak...
Ale tisic ludi, tisic chuti.....