Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?
OI-81kW-smrdí a zakouří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Dal jsem Reeshovi komplet vstřikovače a on mi je přivezl s novýma tryskama seřízené auto má 300tis najeto a s těma tryskama těch 25tis.TDIPOWER píše:Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?
SHARAN AUY 2002
Hmmmm, tak to je divnéDěděk píše:Dal jsem Reeshovi komplet vstřikovače a on mi je přivezl s novýma tryskama seřízené auto má 300tis najeto a s těma tryskama těch 25tis.TDIPOWER píše:Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?

Možná už je trochu znát opotřebení motoru.
Ale hlavu si s tím nedělám, taky to nemám úplně right.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
No tak opět pozoruju smrad, asi jako špatně spálená nafta. VAG neukázal nic, vše je v normě. Jede to celkem normálně. Otázka zní: Pomůžu si výměnou trysek? Najeto 165000, hodně město. Asi to už na výměnu bude, co?
Nemá někdo rozumnou nabídku?
Pokud se dají S764 nebude problém na emisích?

Octavia Combi 81kW+DSLA150764