Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?
OI-81kW-smrdí a zakouří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Dal jsem Reeshovi komplet vstřikovače a on mi je přivezl s novýma tryskama seřízené auto má 300tis najeto a s těma tryskama těch 25tis.TDIPOWER píše:Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?
SHARAN AUY 2002
Hmmmm, tak to je divnéDěděk píše:Dal jsem Reeshovi komplet vstřikovače a on mi je přivezl s novýma tryskama seřízené auto má 300tis najeto a s těma tryskama těch 25tis.TDIPOWER píše:Netvrdím že trysky. Říkám vstřiky. Nechával sis je u Reeshi seřizovat?Děděk píše:No nemusí to být taky vstřiky,mám to na třetím válci podobné jako ty -0,7 ale přitom mám na vstřikách cca 25tis km a mám Sprint 764,tak možná slabší čerpadlo?
Možná už je trochu znát opotřebení motoru.
Ale hlavu si s tím nedělám, taky to nemám úplně right.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
No tak opět pozoruju smrad, asi jako špatně spálená nafta. VAG neukázal nic, vše je v normě. Jede to celkem normálně. Otázka zní: Pomůžu si výměnou trysek? Najeto 165000, hodně město. Asi to už na výměnu bude, co?
Nemá někdo rozumnou nabídku?
Pokud se dají S764 nebude problém na emisích?
Nemá někdo rozumnou nabídku? Octavia Combi 81kW+DSLA150764