master - kontrolka žhavení

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
benrabit
Nováček
Odpovědi: 0

master - kontrolka žhavení

Příspěvek od benrabit »

zdravím,jezdím s Mastrem 2.8 T33 2000 jen chvíli,ale za tu dobu už byl nekolikrát v servisu.Dělal se motor,po 2 měsících kleknul,odtáhlo se to do servisu,kde to napíchli,nic nezjistili,ale najednou to šlapalo a ani nevěděli jak to spravili,tak zase chvilku šlapal,než pak zase klekl,ten samý problém,tak v jednom servisu řekli že vstřiky, nakonec vymazali chyby( o vstřikách ani zmínka) a jel zase dál,když se to stalo naposled,tak zase tvrdili že to je elektronikou,klíč nekomunikuje s řj,tak se objednal novej,auto stálo přes 2 týdny v servisu,teď v pátek jsem ho vyzvednul,odjel jsem normálně ze servisu,najel jsem 100km,než jsem dojel domů,mezítím jsem 4 x stavěl,vše v pohodě a když jsem chtěl dnes ráno nastartovat,tak jsem si o tom mohl nechat jen zdát,při startování se mi rozsvítí žhavení a ani neškytne,takže zítra opět do servisu,jsem zvědav co řeknou tentokrát,takže nic proti renaultu,ale za těch 7 měsíců co s ním jezdím jsem si užil až až,už jsem tak vytočenej a už se do něj vrazilo tolik,že bych si za to koupil novější,takže dle toho co mi teď řeknou asi půjde do světa.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Renault, to je pojízdný problém.Servisoval jsem známému OPel Movano, to je to samé , neposlechl mě, nechtěl to prodat a pak mu motor podal ruku a došlo mu to...
nepropadat panice...
benrabit
Nováček

Příspěvek od benrabit »

mno a co by to asi tak mohlo být,ať si to můžu srovnat se servisákem,díkes
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

IMMO, tomu bych se věnoval, když přijedeš a ráno neodjedeš a není komunikace, něco ji musí přerušit, lépe řečeno nespojit...A samozřejmě ať udělají přepadovou zkoušku, 4 skleničky snad v Renaultu najdou... :)
nepropadat panice...
benrabit
Nováček

Příspěvek od benrabit »

immo je v pohodě,to dělali teď,jinak servisáka jsem se nedočkal,tak jsem se pustil do elektriky,všechno komplet rozpojit,vyčistit a ošetřit kontaktolem aj řj jsem vyndal,dotáhl všechny kostry a baterku no a pak jsem nastartoval,5 hodin práce se vyplatilo a doufám,že to bylo jen tím,ale každopádně díky za snahu
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, dobře si udělal, tímhle se začíná...a kolikrát i končí... :)
nepropadat panice...
m_toy
Přispěvovatel

Příspěvek od m_toy »

V prvé řadě bych zmínil, že NEJSEM příznivcem renaultu, ani jakýhokoli francouzskýho auta. Jsou to šroty, o tom žádná. Ale v případě Masteru musím říct, že to špatný auta nejsou. Máme jich v práci asi 15 a dělá se na tom jen běžný servis + nějaký drobnosti. Máme tam 1,9 dCI + 2,5 dCI.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“