A6/2006 chyba řízení urovne vysky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak dobrá zpráva je, že se mi konecne podarilo provest zakladni nastaveni nulove vysky - diky za pomoc. Neslo to kvuli dverim a take hlavne jsem musel natlakovat system rucne - asi to neslo taky kvuli 0 tlaku. Presne jak popsal KARLIN80
Bohuzel chyba 02646 - neverohodny signál přetrvává. Už nevim kde hledat...naklony se mi vmerenych hodnotach zobrazuji spravne, teplota a tlak myslim take.....
Bohuzel chyba 02646 - neverohodny signál přetrvává. Už nevim kde hledat...naklony se mi vmerenych hodnotach zobrazuji spravne, teplota a tlak myslim take.....
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
1.Vypada to na vynechavajici rele kompresoru...
nespolehlivy spinaci kontakt 30/87....Zrejme pokud jednotka vysle signal "sepni kompresor" a očekává nárůst tlaku na čidle, tak pokud k jeho zvýšení nedojde hodí chybu 02646...
2. Trosku propoustí kompresor tlak na vystupu - je tam odlučovač nečistot a vlhkosti - ten válec nad rotorem. Je pritazeny 2 srouby pres "O" kroužek. Zkusil jsem ho podlepit silkonem, ale pomohlo to jen trochu. Funguje to zatim i v tomto stavu - na zvednutí je tlaku dost. Pokud tlak v soustave udrzí ventilová "kostka", tak by to tak vadit nemuselo...ale nevim.
Dnes budu testovat, tak mi drzte palce jestli se to uz neobjeví
Zdá se to ok! Děkuji za asistenci a navod pro rozbeh kompresoru!!

2. Trosku propoustí kompresor tlak na vystupu - je tam odlučovač nečistot a vlhkosti - ten válec nad rotorem. Je pritazeny 2 srouby pres "O" kroužek. Zkusil jsem ho podlepit silkonem, ale pomohlo to jen trochu. Funguje to zatim i v tomto stavu - na zvednutí je tlaku dost. Pokud tlak v soustave udrzí ventilová "kostka", tak by to tak vadit nemuselo...ale nevim.
Dnes budu testovat, tak mi drzte palce jestli se to uz neobjeví
Zdá se to ok! Děkuji za asistenci a navod pro rozbeh kompresoru!!

O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
-
- Sběrač informací
Re: chyba řízení urovne vysky
Ahoj, řeším na allroudu stejný problém. Auto leží na pravé straně úplně dole, přes akční hodnoty mohu spustit kompresor, mohu nátlakovat ať přední nebo zadní nápravu, ale vzdy se mi zvedne jen levá strana. Když chci udělat základní nastavení, tak se kompresor spustí, ale práva strana se nezveda. V chybách se mi pak objeví 02646 systém řízení úrovně- neverohodny signál. Můžu nějak ručně otestovat tu pravou stranu? Abych věděl, proč se mi nezveda? Díky
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Re: chyba řízení urovne vysky
Myslím že sem to jedno taky řešil a bylo vadný čidlo úrovně na xenony.taky sem laboroval kolem měchů atd a nakonec to bylo tim čidlem na spodním ramenu. Tak treba vám to pomůže
Re: A6/2006 chyba řízení urovne vysky
Jedno cidlo bylo ulomene, druhé mělo zavařené táhlo, vymenil jsem obě přední čidla za nová a pořád to při snaze o kalibraci píše neverohodny signál. Umí tu někdo vysvětlit údaje o výšce podvozku z měřených hodnot ve vagu? Pomohlo by to, díky
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
Re: A6/2006 chyba řízení urovne vysky
Já měl tenhle problém když předchozí majitelce dali nějaký šamani čínský kompresor Aerosus co po dvou letech vyhnil, odrovnal rzí novou Rapa kostku. Když jsem přehodil hadičky na kostce pro levou stranu na pravou, tak začala chodit ta druhá. Proléval, profukoval vším možným. Nakonec nový kompresor wabco,nová rapa kostka, nové origo zpětné ventily na měchy. Od té doby chodí jak má. V zimě, létě. Nejdřív problém začal že nechtěl podvozek dolů a zůstaval nahoře na doraz. Pak jsem měnil ventilky a od tý doby auto na bok. A nedělalo vůbec nic. A zjistil jsem ze tlak šel z kostky do levýho zadku furt, levý předek trochu a pravá strana vůbec nic.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro