Superb 2.5 114Kw problem s Alarmem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stazo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Superb 2.5 114Kw problem s Alarmem

Příspěvek od Stazo »

Ahoj,

mam zvlastni problem.Zamknu dalkacem supa ten ani neblikne a po chvilce se objevy na palubce otevrena kapota a auto zacne pipat.Sednu do auta otocim klicem a kapota me zhasne a nic to uz nehlasi.Dela to jenom kdyz zamknu dalkacem.Zkousel jsem i manualne klicem a dela to to same.Taky jsem zkousel spinac proklemovat
dratkem a nic.Zacalo me to delat od te doby co me smazli servisni prohlidu.Nevite nekdo cim to muze bejt ? A dneska jsem to zkousel kapota zhasla auto pri zamceni blikne ale po cca 5min. zacne hulakat.
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

:) taky mě to čeká...známej má supa a podobnej problém. Nekdy svítí kapota i když je zavřená, někdy ne. Někdy svítí i za jízdy. Jak to zaarmuje, auto huláká, kdy se mu zlíbí. Je to dost sporadický. Ještě jsem to neřešil, ale zběžně jsem taky koukal na spínač a všim si, že tam je kousek od něj připojenej "cizí" drát, asi právě k alarmu. Měl jsem v úmyslu ho zkusit ucvaknout. Tam bude nějaká bota.
***VAG,PSA,Renault***
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

No co jsem koukal tak me vedou 2 draty.Zadnej jinej jsem nevidel.Nemyslis nahodou ten plisek zvrchu na spinani ?Ale spinac vadnej asi nebude protoze jsme snim cvakal sroubovakem a to slo normalne.vubec to nechapu
Naposledy upravil(a) Stazo dne 09 úno 2011, 21:15, celkem upraveno 1 x.
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

nene byla tam taková smyčka a jeden drát zvlášť šel mimo svazek. Ale bylo to napojený až 10-15 cm od zámku k jednomu z těch dvou...
***VAG,PSA,Renault***
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

Ja jsem koukal na el.schema tam jsem to nenasel :-(
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

mě nepřišlo, že by to s tim vyjelo z fabriky...asi nějaká poprodejní montáž
***VAG,PSA,Renault***
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

Fakt nevim a docela dost me to s..e :-( Mam domluvene napichnuti na pc myslim ze by tam mohla bejt naka chyba.Drat bejt prekousanej treba od krys nemuze to by hlasilo i za jizdy.Ale ja jedu a nic uplne normal proste jen kdyz zamknu no.Tak to jak pitomec mackam 2x abych deaktivoval alarm aby me to nervalo.
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

Tak me na diag. smazal 2 chyby nejakou komunikaci a hlasilo to chybu zamku u ridice.Zamek me predtim kdyz byla kosa venku asi 2x nevyskocil.
Zrejme se to tam zapsalo jako docasna chyba ted je zatim vse ok auto stalo hodinu a vse v poho.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“